Męskie pogaduchy! XD

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Cóż…kobiety mają swoje babskie to my męskie, pewnie i tak prawie nie będziemy w ogóle tu pisać tylko baby się wtrącą ale co tam!

No więc…XD

Co sądzicie o nowym Mad Maxie? :D

Mowa o filmie nie o grze jakby co XD

Jak dla dobra dawka rozpierduchy i całkiem interesujących scenek jak MLECZARY XXXD
Ogólnie podoba mi się wizja świata post apo Mad Maxa XD

Albo co sądzicie o naszym czołgu PL01(ups, znaczy wozu wsparcia), ja na początku myślałem że jaja robią bo trochę za futurystycznie wygląda, ale no no…jakby się przyjżeć w tym roku to nie jest tak źle! XD

Okej i tak pewnie ten temat będzie niewypałem ale co tam! Bynajmniej se wątki nabije! XXXD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Hej Joni, co tam chłopie? XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Przyjrzeć Ty analfabeto! Jak mi powiesz ze jestem facetem to tym razem serio Cie wyrucham butelką po Nestea a nie tylko będę próbować

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

alt
Yankesss:
Hej Joni, co tam chłopie? XD
wow odkryłeś moje męskie ja- Rafała.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Cóż…i tak cię kocham kochanie T.T

No to co tam Rafał, ktoś się wypowie na pytania na początek XD

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Co sądzę o mad maxie? Mam tego nowego gdzieś, jeszcze nie widziałem.

Jakbyś mógł przelecieć jednorazowo bez żadnych konsekwencji (Bez żadnych konsekwencji, więc Panie nie obraźcie się i nie wyciągajcie pochopnych wniosków) jedną osobę stąd, to kogo byś wybrał? I ewentualnie dlaczego.

Dobra kiepski temat do rozmów, ale próbuje nadać wątkowi rację bytu.

Ewentualnie rozmawiajmy, jak przeżyć apokalipsę i odbudować rasę ludzko. Z naciskiem na drugą część.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Co do filmow to ja nie mam sie co wypowiadac wiec i o Mad Maxie nic nie powiem… nie widzialem…

Eee… jednorazowo? Nie oplaca sie… Bylbym jak taki pilot… o tu:

.

.

… nawet bym tego nie zauwazyl…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojejku :D ja bym przeleciała Yankisia w wersji fem jakbym byla facetem!

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Rafał mówi, że przeleciałby sam siebie.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ja bym przeleciał siebie w wersji fem ._.

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Yankesssa. To mój typ, ma bardzo miłe zachowanie, które mnie kręci. Wydaje się taki lekko ciapowaty, potulny, że można go zabrać do domku - Niestety decha, więc… nie mniej by mi się podobało trzymać ślicznego słodkiego Yankesssa w domu.

A tak to nie wiem… dlatego sie pytam.

Maru śliczna polonistka, czemu by nie. Chociaż nie kręcą mnie polonistki… ale jednak bardzo dobra sztuka xD (przepraszam za traktowanie przedmiotowo)

Eyirie wygląda dosyć dobrze, oraz wydaje się być bardzo zboczoną kobietą, która by mogła mieć wspólne fetysze z mną. Jednak…

Louise… cóż mam słabosć do loli :D Chyba prowadzi. Te jęki… krzyki… :D I biały mundurek :D

Więc Louise lub Yankesss :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja bym wybrała Yankesssa :D he is ao cute and adorable

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Plazma… nieswiadomie robisz sobie wrogow… xD

(Hmm… ale skoro to napisalem, to chyba juz jestes tego swiadom)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Plazma ale wiesz że Louise ma 172 wzrostu tak samo jak ja? XDD

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Eyirie, wiem, ale… Ty jesteś bardziej kobietą, bardziej w stylu Jagienki, a ja wolę jednak tą drugą opcję, co Zbyszko wpierw wybrał. Nie wiem, na zdjęciach… Louise wygląda niewinnie, seksownie oraz ładnie. Poza tym co Ty tak oponujesz, napisałem, że też bym brał Yankesss’a, ale nie jestem co do niego w 100% pewny, a Louise wygląda jak pewna opcja, wyobraź sobie ją, jak łapiesz za jej kruche ciałko, rozrywasz mundurek i…

Youhei, nie wiem w dalszym ciągu o co chodzi i o kogo… o Ciebie? Poza tym… jak niby sobie wrogów… a w sumie, więcej wrogów, więcej bitew i gwałcenia ich kobiet xD Nie no… ale to hipotetyczna sytuacja!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojoj biedna Lusia XD czo wy macie z tym darciem materiałów hehe XD ja nie jestem Jagienka ja jestem Basia :D z pana Wołodyjowskiego

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ej Plazma kutwa jakie mnie? Co mnie co to ma znaczyć!? Jak nic szyszka w dupe i oskórowanie moim nożem do oskórowania i cięcia i nadziakiem i maczetą i nożami i tym do krojenia kości o tak! <3 ihihihihihihi

Ostatnia edycja:
Top Bottom