T
Turel

Kolejny serial wytwórni Cartoon Network. Powstał podobno na podstawie jakiegoś popularnego komiksu internetowego. Tja, popularnego ale nie u nas.
Opowiada historię trzech niedźwiedzich “braci”: Misia Grizzly, Pandy i Lodomira, oraz ich śmiesznych i nieudanych próbach dopasowania się do ludzkiej społeczności.
Jedna z moich ulubionych kreskówek, która z miejsca skradła mi serce. Ciepła, słodka, urocza, zabawna, życiowa. Każdy z bohaterów ma inną osobowość. Panda to zakompleksiony, nieśmiały i zamknięty w sobie typ, uzależniony od neta i nie odrywający wzroku od smartfona. To właśnie z nim utożsamiam się najbardziej i to on jest moją ulubioną postacią. Grizzly to głośny i towarzyski lider paczki, a Lodomir… cóż on po prostu jest nietypowy. :3
Ładna kreska, duża dawka humoru i ciepła oraz niekiedy dowcipne i trzeźwe komentowanie otaczającej nas rzeczywistości to zalety tej produkcji. Gorąco polecam, szczególnie odcinek pt. “Ninja ciszy”, w którym dali nawiązania do różnych znanych filmów, m.in. do Titanica, Flipa i Flapa, Mojego sąsiada Totoro (chyba) oraz Incepcji (czy raczej miścepcji
Ostatnia edycja: