Mikakunin de Shinkoukei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Egil

Egil

New member
Przyjemne anime, z miłą dla oka kreską i niesamowicie “milusińskimi” bohaterami - choć w niektórych aspektach nieco naciąganymi…

Oglądając nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że bohaterowie to zwierzaczki, ale to pozostawiam waszej wyobraźni.

Kobeni jest słodką różowowłosą nastolatką(MOE!!!), będącą jednocześnie książkowym przykładem doskonałej żony(Moe umiejąca gotować). Mieszka z matką i nieco świrniętą, starszą siostrą. W dzieciństwie w wyniku pewnego wypadku straciła pamięć(naciągane…).
W dniu szesnastych urodzin, zostaje jej ogłoszone, że jej dziadek zaaranżował już jej zaręczyny, a jej narzeczony będzie od tej pory mieszkał z nią pod jednym dachem.
W tym samym dniu pojawia się też siostra chłopaka - niezwykle wkurzająca loli - która ogłasza, że nie mogła zostawić nieogarniętego brata samego i przybyła by dopatrywać ich relacji.

Ogólnie, bohaterowie są naprawdę słodcy - choć loli mnie wkurza… - i trudno ich nie lubić. Osobiście polecam ^^

http://cdn.kanpai.me/upload/pics/posts/2014-08-23-1408806462-epkV6ysr-gif.gif

Ostatnia edycja:
Top Bottom