Mistrz Rozpierduchy

• Autor wątku Mistrz_Rozpierduchy
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
NA WSTĘPIE DODAM, ŻE GDY NIE PRZEKLINAM TO NIE MOGĘ SIĘ WYSŁOWIĆ

Imię:
Andrzej
Lat:
Ponad ćwierć wieku
Ulubione anime:
U mnie to się tak to zmienia. Kiedyś ulubione było DB, ale to się skończyło, później był gundam wings, a później jeszcze evangelion. Jeszcze wcześniej to pszczółka maja. Ale mniejsza z tym. Na tą chwilę chwalę sobie trzy tytuły najbardziej chociaż bez problemu bym top 10 zrobił. Sword Art Online, Ten Gen Topa Guren Lagan i Shin-Chan i wiele innych
Ulubiony gatunek muzyczny:
Łatwiej mi wymienić tego czego nie lubię. Słucham praktycznie wszystkiego. Głównie rock, metal i folk irlandzki lub szanty. A nie lubię discopolo, kiepskiego techno i C*******o rapu.
Zainteresowania:
Mam ich dużo. Głównie fantastyka. Lubie RPG (papierowe, narracyjne), anime, mangę, amerykański komiks, filmy (wojenne, s-f, fantasy, horror, dramat, romans no każdy byle miał dobrą fabułę), ASG, survival, modelarstwo, naukę gry na instrumentach (co mnie nie wychodzi) gry bitewne, planszowe, majsterkować, gotować i kobiety. No mam tego ogrom.
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum:
Przypadkiem klikłem coś na FB i tak tu wylądowałem :p

Jeżeli chodzi o gatunki anime to tak naprawdę może to być echi, dramat czy komedia, ale fabuła musi wciągać. Każdy odcinek musi być taki bym aż pragnął obejrzeć następny, a później łapać doła, że dobra seria się skończyła.

Aktualizacja

Jestem niemoralnym sumieniem forum

Lubie się napić. Mam swoje lata i mój wiek pozwala mi legalnie się napić.
Od dawien dawna nie miałem stałej partnerki. Ale wynika to z złamanego serca niż samego trybu życia.
Jestem do bólu szczery i nie boje się wyrazić własnej opinii nawet jeśli kogoś to zaboli.
Mam bardzo egoistyczne podejście do życia.

Jak chcecie więcej o mnie wiedzieć to piszcie.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siema D:

Lubisz Masło?!?!

PS: Będzie nowy DB, chyba będzie się nazywać DB Super czy jakoś tak xD 1 odc chyba 5 lipca D:

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Hej,Trol,przestań z tymi pytaniami xD Skąd jesteś’? Widzę foto z tegorocznego Pyrkonu! Też byłam! Witamy na naszym fooorum! <3

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Trolu czy lubię masło? To dobre pytanie. Tak lubie masło jest dobre na kanapkach jak i do smażenia omleta ;)

Jeśli chodzi o nowego DB… Pewno dupy nie urwie. NIc nie przebije małego Goku niszczącego bazę czerwonej wstęgi.

Ja jestem z Piły. Miasto 80tyś mieszkańców 100km na północ od poznania. Byłem na pyrkonie i dziękuje ci Maru za ciepłe powitanie.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Wiem,mieszkam blisko Piły i Poznania ; )

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
O Pila… raz na pare lat zdarza mi sie odwiedzic te miejscowosc xD
No i siemanko tak wogole.

Wspomniales o modelarstwie… cos konkretnego?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Kiedyś to były czołgi, samoloty i okręty 2 wojny światowej. Dioramy robiłem. Później bitewny warhammer 40.000. Obecnie są to tylko makiety. ALe szykuje się znów na warhammera 40.000, Warhammer fanthasy battle i warzona resurection.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Wow, najbardziej rozbudowany post w powitalni od kilku tygodni :eek: Myślę, że szybko “oswoisz się” z nami ^^ Grasz na jakimś instrumencie? :D

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Brzdękam na gitarze. Znam parę chwytów i taktów, i dmucham w harmonije, ale tak to grac nie umiem. A i lubię też na garach pograć. Jeżeli chodzi o mój wstęp tutaj to i taks starałem się za bardzo nie rozpisywać bo bym tu jeszcze życiorys wpisał :p

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hmm… co do modelarstwa, przywolales nieco wspomnienia, bo moj tata kiedys zajmowal sie czolgami i robil rozne dioramki ze scenami z WW II …

Co do grania na instrumentach, mam tak samo (lub prawie), gitata, perkusja i… harmonijka xD … wszystko oprocz perkusji na etapie nauki xD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Na chwile obecną to najwięcej czasu zabiera mi praca. Obowiązki, urzędy, banki, zakupy, porządki, obiady, kolacje i wszystko inne co trzeba robić w domu.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojeeeej <3 ja też lubię szanty… Tak btw słuchałeś polskiego zespołu -> “STANPO”? Kocham np “oddech morza” czy “zaułek samobójczyń” albo “syreni śpiew” XDD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Słuchałem :) aczkolwiek ja lubię wszystkie polskie grupy :D

Ohhhh znam ich dużo i dużo tego słucham :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Poleć cooooś XD a jak z chorałami gregoriańskimi? Tylko ja kocham mnichów średniowiecznych co sobie podśpiewują? I widziałeś Katedrę Tomasza Bagińskiego? Taki krótki filmik na yt znajdziesz…

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Ohhhh jak miło być powitanym przez tak uroczą osobę

Eyirie jeśli szanty z chórem to mam coś takiego
Znam ich dużo :D

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Znikam i pojawie się nie wiem kiedy.

Najpóźniej w grudniu. Ale jak będę miał wifi to możę n telefonie wejdę gdy będę miał czas.

Ostatnia edycja:
Top Bottom