Miszmasz, czyli różne różności w wykonaniu Bladego

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Blade81

Witajcie o dziwne istoty nawiedzające ten przeklęty zakątek internetu.
Dziś zaprezentują wam mały fragment mojej “twórczości”. Nie mam jeszcze tego zbyt wiele, obecnie realizuję kilka projektów, jednak czas na przekór lubi uciekać zbyt szybko dlatego nowości będą pewnie pojawiać się nieczęsto, jednak będę o nich informować tutaj.
O ile oczywiście kogoś to zainteresuje ;p

Na początek skromny jak na sześć lat istnienia, profil dewianta.
DeviantArt

Zapraszam także profil na Youtube, na którym raczej nie ma nic ciekawego, ale kto wie co dalej…
YouTube

Tak na zachętę, aby coś było oprócz samego tekstu

Ostatnia edycja:
T

Turel

Całkiem fajne ale krótkie. Nic specjalnego, nie wiem co mam tu napisać. Ot po prostu mucha. Ni mniej ni więcej. Mucha jaka jest każdy widzi. xD Dobry zoom/makro. Widać wszystkie detale muchy w dużym zbliżeniu i to jest fajne, ta szczegółowość. I dobry dźwięk, słychać wyraźnie każdy ruch jej odnóży.

Poproszę o więcej takich filmików, bo lubię owady i chętnie przyjrzę się im z bliska, mogą być dłuższe te filmiki. Tylko, żeeee… Nie każdy lubi owady. Wiele osób się ich boi lub brzydzi, więc do tego proponowałbym jeszcze dodać odpowiednie ostrzeżenie przed filmem. ;]

I błagam zrezygnuj z devianta Ty deviancie. xD To przestarzała, nie aktualizowana, brzydka, archaiczna strona, z której mało kto już dziś korzysta. Nie lubię jej. Już Ci tłumaczyłem nie raz, że w tych czasach powinieneś przenieść się na inną, nowocześniejszą platformę tego typu. Np. na Instagrama, tumblera, czy ew. Pinteresta. Szczególnie 2 pierwsze są stworzone do wrzucania swoich fotek oraz filmów. Te portale są obecnie bardziej popularne, ponadto na deviancie nie mam konta i nie chce mi się go zakładać. A na takim tumblerze i owszem, więc mógłbym od razu komentować Twoje wpisy. Z deviantartem jest jak z nk, albo epulsem. Kiedyś mega popularne, dziś, mimo, że dalej istnieje, to jest zapomniane, opuszczone i nikt tam nie zagląda.

To tyle, pozdro! A co inni sądzą? Piszcie!

Ostatnia edycja:
B

Blade81

@Turel
Ten filmik był niezamierzony, ot udało mi się takie coś nagrać. Nie jest wybitny, to fakt, ale wydaje mi się ciekawy ze względu na zbliżenie. Nie chodzi o robaczki, bo sam nie przepadam, ale przy zdjęciach i filmach makro to tak naprawdę jedyny sensowny temat. Zobaczyć coś z innej perspektywy. Ale to dopiero wstęp, nie wiem co będzie dalej.

I nie, nie zrezygnuję;p Wchodzę tam co dzień i jest to strona nadal popularna. Jednak tam siedzą głównie…artyści, albo pseudoartyści, zwykli ludzie wolą te wasze tumblry i inne facebooki. Ale pomyślę, oczywiście w razie przeprowadzki nie poprzestanę na wrzucaniu rzeczy na DA.
I nie musisz zakładać tam konta, ot tam po prostu dam to co będę miał ciekawego, ale komentować możesz tutaj :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom