Młodzi Tytani

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Młodzi Tytani (ang. Teen Titans) – amerykański serial animowany na podstawie popularnego komiksu o tym samym tytule. W Polsce został wyemitowany w Cartoon Network 8 stycznia 2005 roku. Serial nie jest jednak wierną ekranizacją, a parodią oryginału. Charaktery, wygląd i zachowania postaci w serialu zostały opracowane tak, by były karykaturami postaci z komiksów. Ubrania i imiona pozostawiono bez większych zmian. Seria piąta nie została wyemitowana w Polsce.
http://vignette4.wikia.nocookie.net...ision/latest?cb=20120123145832&path-prefix=pl

Kolejna świetna bajka tu bardziej akcji z elementami komedii. Walki były zjadliwe niby nic wielkiego ale przyjemnie się na to patrzyło. A humor również trzymał poziom jak dla mnie bardzo dobra pozycja przy której warto spędzić kilkanaście godzin. Tytuł oceniam na mocne 8/10 z powodu pewnych naciągnięć fabularnych czy też co jakiś czas pojawiającego się braku logiki. Warto nadmienić że zreworkowana wersja nie umywa się do pierwowzoru i tylko niszczy dobre wspomnienia o tej bajce.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Chyba jedna z moich ulubionych bajek, szczególnie Bestia najbardziej zapadł mi w pamięci :D

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Ehhh… Kiedy to leciało ;d Kiedyś zawsze to oglądałem, moja ulubiona bajka z tamtych czasów.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Mój ship Gwiazdki i Robina <3 Ach
Kochałam tą bajkę była naprawdę świetna.
Zresztą wkońcu Mukarami ją robił i to samo tyczy się Ben10’a :D

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Najlepszy był ten łucznik, inne postacie średnie.

Ostatnia edycja:
Top Bottom