Mój pierwszy PBF (PBF by Mango)

• Autor wątku mangofan97
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Tak sobie pomyślałem, że skoro Yankesss mógł to i ja mogę palnąć jednego PBF’a ^^ chciałbym najpierw spytać się ile osób zaryzykowałoby dołączenie do zabawy, gdzie ja byłbym mistrzem gry. Będzie (jeśli osób kilka będzie chętnych) on miał swój start po zakończeniu PBF’a Egila. Do tego czasu już by wam przedstawił zasady itd. jakie obowiązywałyby w tej mojej zabawie. A więc proszę o odpowiedzi ilu graczy by się zgłosił.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Myślę, że jeśli miałby się odbyć po PBF Egila, jestem na tak. Bo w 3 pbf-y na raz to raczej bym nie dał rady :)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Też bym chętnie zagrała :)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jak powiesz o co będzie w nim chodzić to może D:
Bo wiesz w końcu wypadało by podać choć tematykę :D

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Dobra widzę, że już byłoby sporo osób, więc myślę jutro wam wstawię (a może jeszcze dzisiaj) jak będzie wszystko wyglądało :p ale póki co WSZYSTKO W SWOIM CZASIE :p

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
okej jaka będzie tematyka to może też wejdę z resztą mam tyle wolnego że 2 PBFy pociągnę :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tylko i tak nie wiadomo kiedy ponownie ruszy PBF Egila, bo on niestety rzadko fabułę daje.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Byts gadałem z Egilem. Mówił, że dzisiaj odpali fabuły

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
A co do pytania o tematykę… prawdopodobnie obsadzę świat w Arturiańskiej Brytanii, ale nie jestem pewny czy na pewno

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
mangofan97:
A co do pytania o tematykę… prawdopodobnie obsadzę świat w Arturiańskiej Brytanii, ale nie jestem pewny czy na pewno
Rasa dowolna z tej tematyki?

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Rasy tylko Fae (Elfy) i Ludzie w tej wersji arturiańskiej

Jednak mówię, że ja się zastanawiam czy na pewno Arturiański odpale. Może wymyślę coś bardziej ciekawego.

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

Zależy jaka tematyka, ale raczej tak!!!

Ostatnia edycja:
Top Bottom