Mój styl

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Ralph

alt
2u2adyqu.jpg781×494

alt
e7yju4y3.jpg1024×602

alt
a7y2e2yt.jpg737×1024

alt
4ebyma3u.jpg1024×640

alt
yhenyge2.jpg670×1024

alt
da2atequ.jpg575×1024

alt
y6etetyj.jpg895×1232

alt

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Te wszystkie rysunki są taki dziwne, jakby każdy był innego rodzaju, jakby to nie był twój jeden styl tylko kilka różnych twoich stylów. Gdybyś te rysunki opisał albo napisał coś o nich to byłoby mi łatwiej dopisać coś bardziej szczegółowego.

Ostatnia edycja:
R

Ralph

Każdy był robiony w innym celu jedne na okładki e-boków a inne na tło graficzne pod składanki grupy Gontel

Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Nie wiem czemu dopiero teraz ogarnąłem, że sam to zrobiłeś xD Nie no masz talent chłopie :p

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Whoaa serio każdy jest totalnie inny X…X Przedostatni przypomina trochę Saphirę z Eragona :p

Ostatnia edycja:
O

Okashin

Każdy totalnie inny ale według mnie każdy świetny na swój sposób

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Cóż dużo nowego nie wniose masz talent i umiesz go wykorzystac

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
P

Payback

Jak dla mnie to jest niesamowite. Bije od twoich prac abstrakcją i surrealizmem, co bardzo cenię wśród twórców. Btw. po tej pracy skojarzyłeś mi się z Beksińskim. :)

alt
yhenyge2.jpg670×1024

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Nom właśnie to prześwietne, że tyle różnych rzeczy potrafisz zrobić, np. ostatnia praca czysto mangowy styl, a niektóre są czysto abstrakcyjne X…X a ja ledwo umiem owieczke narysować ;_;

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Mnie ten obrazek.co wstawił pay przypomina rikudo ( mędrca sześciu ścieżek)
Propozycja jako moderator tego działu pracę w mangowym.stylu.może zamieścić.na fp

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Top Bottom