Moje bazgroły ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Monster

Monster

New member
Na pewno lepiej niz ja xD

Fajne nawet.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Wszystko fajnie narysowałeś XD
I spoko założę się że połowa forumowiczów tu tak dobrzenie rysuje jak ty XD
Teraz rysuj dziewczyny XD

takie jak to XD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Te rysunki są super!. Masz talent!. Zazdroszczę talentu :D.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator

Nudy z ogólniaka. Na lekcjach tak rysowałem.

A to mój zwierz :D

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Jak się patrze na tego twojego żniwiarza to myślę że narysowałbyś dobrego friezę z dragonballa XD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Rysunki mają swój styl i to już spory plus ale jak na mój gust są trochę zbyt kanciaste :D No i trochę musisz nad palcami popracować xD Niemniej jednak szacun, ja bym czegoś takiego w życiu nie dał rady narysować :D

Ostatnia edycja:
K

Kizami

Dziękuję za radę następne rysunki będą lepsze.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Tak jak wspomniał Satros :-D widzę, że możesz wiele osiągnąć XD ale poradzę Ci byś również próbował rysować z natury a także poeksperymentował z różnymi technikami - wtedy moim zdaniem dostrzegasz lepiej wady i zalety danej techniki, możliwości jej wykorzystania XD spróbuj też rozluźnić dłoń przy rysowaniu, z pewnością będzie Ci wtedy łatwiej. Ale tak wgle to fajne prace i z potencjałem :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Bardzo fajny rysunek, mocno kojarzy mi się z Bleachem :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Kreska całkiem całkiem, gorzej u Ciebie z anatomią, która leży i kwiczy… Spróbuj sobie wysować taki jakby “szkielet” i na nim buduj postać, wtedy będzie ona z pewnością miała dobrze ułożone kończyny :) Bo ten gościu z prawej ma za krótką jego prawą rękę np.
Tu masz przykładowy szkielet

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Szkicuj na lekcjach to co widzisz, rysuj kolegów z ławki, nauczycieli itd. Wierz mi, pomaga. Anatomia jest najważniejsza i pomaga wyrobić wprawę w rysowaniu każdej formy. Warto też popracować nad samym narzędziem bo Twoja ręka jest chyba za mało “pewna”, zbyt bardzo to widać przy konturach. Polecam również zapisać się na zajęcia plastyczne w jakimś domu kultury, żeby poznać podstawy. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Spróbuj rysować dłuższe linie takie jak np. Te ostrza, za pomocą ruchu ramienia, a nie samym nadgarstkiem. Dzięki temu będą prostsze i płynniejsze. Co do anatomii to tak jest ważna ,ale odradzam skupiania się na nauce tylko i wyłącznie anatomii szybko sie znudzisz takim rysowaniem ( kiedys sobie wyznaczylem cel ze dopuki sie nie naucze rysowac super dobrze ludzi ze wszystkich perspektyw to niczym innym sie nie zajme, ale oczywiscie odniosło to jedynie taki skutek ze w ogole nie chcialo mi sie rysowac :d). Aczkolwiek raz na jakis czas wypada sie jej pouczyc xd jak znasz angielski to polecam loomisa https://www.goodreads.com/book/show/147941.Figure_Drawing_for_All_It_s_Worth

Ostatnia edycja:
Top Bottom