Monster Musume no Iru Nichijou (Everyday Life with Monster Girls)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Trzy lata temu świat dowiedział się, że harpie, centaury, dziewczyny z kocimi uszami i cała reszta tych niesamowitych stworzeń to nie fikcja literacka, a najprawdziwsza prawda – do tego wyposażona w łuski, pióra, rogi i pazury. Dzięki projektowi „Międzygatunkowej Wymiany Kulturalnej”, te niegdyś mityczne istoty przystosowały się do życia w społeczeństwie, albo przynajmniej próbują to zrobić. Świat nieszczęśliwego nastolatka, Kurusu Kimihito, wywraca się do góry nogami, kiedy zostaje on włączony do programu jako „ochotnik”. Do jego domu wprowadza się wężo-podobna lamia o imieniu Miia, on zaś ma dopilnować, by udało jej się zaaklimatyzować do nowego życia.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Zaczęłam oglądać, bo Nyan mi ciągle o tym zawodził >.< Ale tak jakoś jest to miła odmiana od zwykłego ecchi xD Ale strasznie współczuję głównemu bohaterowi. Będzie cud, jeśli te potworki go przypadkiem nie zabiją.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Lilka:
Zaczęłam oglądać, bo Nyan mi ciągle o tym zawodził >.< Ale tak jakoś jest to miła odmiana od zwykłego ecchi xD Ale strasznie współczuję głównemu bohaterowi. Będzie cud, jeśli te potworki go przypadkiem nie zabiją.
Zabiły. Już w pierwszym odcinku kilka razy. W następny wtorek będzie o tym.

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Dlaczego kliknąłem w spoiler! >< Nie no… raczej nie, raczej nie w anime…

Mi się bardzo podoba i polecam, chociaż jest to jedynie dobre anime, a nie wybitne. Przyjemne lekkie i ciekawe.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Wait? Jak umiera? Oglądąłem pierwszy odcinek anime i czytałem mange ale on nie umiera, co najwyżej ciągle jest bliski zgonu o_O

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Jest za uparty by umrzec na dobre. Mówi nam o tym Lala, Duhallan.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojej popełniłam błąd czytając spoilery XD kurczę obejrzałabym sobie ale nwm czy znajdę torrenta po polsku…

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mi jakoś te spoilery nie przeszkadzają. Ne zżyłam się aż tak z tym anime. Ale ciekawi mnie reakcja dziewczyn, gdyby już na serio padł.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Animca nie oglądałem ale czytałem pierwszy tom mangi i jakoś odpycha mnie to połączenie ecchi z kobietami pół-ludźmi pół-zwierzętami XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ale tak się zastanawiam… żadna z tych dziewczyn nie ma normalnych nóg! Każda jest w połowie jakimś nieprzyjemnym zwierzaczkiem. A przecież tamte dziewczyny z pierwszego odcinka, te z tego zespołu były na przykład kotkami i pieskami. Dlaczego główne bohaterki nie są takie słodkie? >.<
Harpia i Slim są jeszcze znośne, ale reszta…

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Mi to pasuje, ogladam od jakiegos czasu… trafilem na cos, przy czym warto posiedziec xD Ja nie moge z tego anime xD
Z tych ktore ostatnio ogladalem, takie pozytywne emocje wywoluje tylko to!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Panna centaur jest troszkę no… odpychająca jak na mój gust XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Jest brzydka i dziwna ale wielkie cycki jej to wynagradzają xD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
W tym anime jest tak, że wszystkie mają wielkie cycki, jedna nie ma wcale a jedna raz ma a raz nie xD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Mnie co odcinek coraz bardziej to anime rozwala. Co odcinek woda z mózgu, a jak zobacze wersję bez cenzury to będę błagał o kisiel xD tym bardziej, ze co odcinek jest coraz bardziej gorąco :panda10:

Centoria mi się też nie podoba. Jest najdziwniejsza.

Miia jest spoko :D

Papi ma zawsze rzut kamery na jej nabrzmiałą pochwę xD

Pajęczyca ma fajną bluzkę

Syrena jest dziwna. Marzy o tragicznej miłości gdzie na końcu umiera xD

No i Suu xD suu jest genialna. Razem z Papi dopełniają się tworząc jedną szarą komórkę.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Anime jest spoko, takie niecodzienne echhi. Ale z tym koniem to już trochę przesadzili -_-

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Nie mam za dużo do powiedzenia drop po 2 odcinkach nie kręcą mnie zwierzęta sry.

Ostatnia edycja:
Top Bottom