Motomyszy z Marsa

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member

Motomyszy z Marsa (ang. Biker Mice from Mars, 1993-1996) – kanadyjsko-amerykański animowany serial telewizyjny, stworzony przez Ricka Ungara w 1993 roku.

Opowiada o trzech humanoidalnych marsjańskich myszach – Throttle, Modo i Vinnie. Seria zaczyna się awaryjnym lądowaniem motomyszy w USA, w Chicago. Trójka głównych bohaterów poznaje tam Charley (pełne imię Charlene Davidson) – piękną, młodą panią mechanik, która od tego wydarzenia staje się jednym z głównych bohaterów serii.
Bajka bardzo stara, jeszcze z lektorem jeśli dobrze pamiętam <3
Pamiętam jak shipowałam ich mechaniczkę z tą myszą w okularach Xd No niestety nie pamiętam już ich imion ale fajnie się oglądało ;>

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Wow
Doskonale to pamiętam, z siostrą oglądałem. Modo był, w sumie nadal jest moją ulubioną postacią

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Eh, to były czasy xd Fajna kreskówka, trochę śmiechowa :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Intro z tej kreskówki było moim budzikiem, jeszcze w szkole średniej

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Kocham Motomyszy z marsa. Vinnie rządzi :3. Oglądałam niedawno dla przypomnienia do 10 odcinka, i jak znajdę czas wrócę do dalszego oglądania. Kocham te motomyszy z marsa :3 uwielbiam! Wiele wartościowych przekazów i wiele zabawy tej kreskówce :3.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Genialna stara bajka xd

Ostatnia edycja:
Top Bottom