Mroczne przygody Billy'ego i Mandy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member

Ponury żniwiarz zostaje oszukany przez dwójkę dzieciaków. Przygłupiego Billy’ego i mroczną Mandy. Od tej pory musi zostać z nimi na ziemi.

Ja wspominam to bardzo dobrze XD

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
To była dobra bajka, w każdej kreskówce musi być taki debil jak Billy XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Kreskówka świetna, jej bohaterowie sprawili, że zabawa była przednia ^^

Ostatnia edycja:
T

Turel

Klasyk Cartoon Network. Miło wspominam. Pełna absurdalnego, chorego, pokręconego i czarnego humoru, czasem obrzydliwa. Fajni bohaterowie i odjechane pomysły na odcinki. Szkoda, że zaprzestano prac nad nią.

Jeśli ktoś chce obejrzeć inną kreskówkę, o podobnym klimacie co powyższa, równie obleśną i mroczną to polecam Invader Zim. Mega popularna pozycja, ale w Polsce niemal nieznana. Niestety nie ma jej w polskiej wersji językowej. Być może kiedyś napiszę o Invaderze Zimie nieco więcej. :)

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Leciała dość późno przez co mało ją oglądałem. Dziwna, lecz była to miła odmiana od kreskówek, które leciały popołudniu.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Dla mnie nie była jakoś specjalnie " fajna " za to bardzo lubiłam jak Mandy i Żniwiarz, sobie dokuczali. Denerwował mnie kolega Bille’go co jeszcze bardziej mnie zniechęcało do oglądania tej kreskówki. Pamiętam jeszcze kilka fajniejszych odcinków ale nic poza tym ;/

Ostatnia edycja:
Top Bottom