Mushoku Tensei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
agellow

agellow

New member

Mushoku Tensei

34-letni NEET otaku, wyrzucony z własnego domu uznaje, że jego istnienie jest bezwartościowe i prowadzi donikąd. Sięgając pamięcią wstecz stwierdza, że gdyby podejmował w przeszłości lepsze decyzje to życie potoczyłoby się znacznie lepiej. W chwili przygnębienia, ujrzał pędzącą ciężarówkę i trzech licealistów na jej drodze. Zbierając wszystkie swe siły spróbował ich uratować, w rezultacie skończył pod kołami ciężarówki szybko umierając.

Wraz z ponownym otworzeniem oczu, odrodził się w świecie mieczy i magii jako Rudeus Greyrat. W nowym świecie, z nowym życiem Rudeus zdecydował, “Tym razem, naprawdę będę żył pełnią życia niczego nigdy więcej nie żałując!” Tak rozpoczyna się przygoda człowieka pragnącego rozpocząć życie od nowa.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
O tak czytałem ale skończyłem przy końcu niedaleko bo już się nudne dla mnie zrobiło.
Pierwsze kilka tomów fajne chociaż.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Jak narazie to manga tez niczego sobie, polecam zobaczyc.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Ahh tak był taki moment gdzie myslalem ,ze chyba porzucę bodajże jak uczęszczał do akademii magi. Ale jak to przebolejesz to sie robi pozniej ciekawiej.

Ostatnia edycja:
Top Bottom