Muzyka do pracowania

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia, hejcia, chciałabym, żebyśmy się tu podzielili, jakiej muzyki słuchamy, gdy cos robimy (np rysujemy, naprawiamy boeinga itp).

Ja np lubię słuchać ostów z anime; np Shiki czy Tokyo Ghoul, ale ostatnio juz sama nie wiem czego, liczę na to, że gdzieś tu znajdę coś fajnego, bo no music no art

O, na przykład tego słucham ---->

Ostatnia edycja:
@Elmor geeee, muszę się zarejestrować, żeby to zobaczyć? :C

Ostatnia edycja:
Co Ty Spotify’a nie masz? Załóż, bo warto! :D

Ostatnia edycja:
Normalnie to ciągle czegoś słucham, rzadko kiedy mam do czegoś dedykowaną muzykę, ale… Mimo wszystko lubię dużą zmienność.

Do dzieł artystycznych(pisanie/malowanie) często słucham ostów, oraz zlepionych 1 houer celtic music, czy coś podobnego.
Przykłady:

Do czytania i nauki, często słucham muzyki klasycznej.

Zaś na siłownie często coś szybkiego, a nawet takie kawałki, jak Tsunami XD

Ostatnia edycja:
Odkopuję temat.
Kiedy tworzę zazwyczaj słucham ciszy. Pozwala mi to lepiej skupić się na tym co mam w duszy. Muzyka mi to może zakłócić.
Ale jeśli chodzi o odrabianie lekcji to prócz jazzu mogę sobie posłuchać klasyki rocka - Dire Straits, Pink Floyd, The Doors, Deep Purple i Led Zeppelin. Polecam. Matma wtedy wchodzi w głowę jak nóż w masełko.

Ostatnia edycja:
Mi do skupienia się najlepiej słucha się delikatnych kawałków muzyki klasycznej. :)

Ostatnia edycja:
W sumie odrabianie lekcji można nazwać pracą XD Zazwyczaj słucham Yirumy, załączam jakąś playlistę jego albo coś i od razu lepiej się liczy matmę :)

Ostatnia edycja:
… slucham wtedy mantry astara szerana. powaga XD

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom