MyAnimeList - nasze konta

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Barume

Na bieżąco, w tylu seriach bym się pogubił gdybym tego nie robił. To tylko otwarcie zakładki i naciśnięcie jednego +.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Przy oglądaniu anime mam otwartego MAL-a. Więc odkąd go mam, to na bieżąco. Raz czy dwa zdarzyło mi się zapomnieć na jakim odcinku stanąłem i problem był.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No MAL okazuje się bardzo wygodny. Też będę wszystko na bieżąco uzupełniał. Szlag by mnie trafił jakbym się zgubił w oglądanych odcinkach tasiemca. ^^

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oczywiście, że na bieżąco. Dzięki mini aplikacji MAL Updater aktualizuje ilość obejrzanych odcinków danego anime za pomocą jednego kliknięcia.
Serdecznie polecam ten programik http://www.malupdater.com/

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dzięki lukoś ^^ wypada wreszcie mi ogarnąć to wszystko XD
(+rep za apkę)

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
http://myanimelist.net/profile/Caroline93
TV: 120, OVA: 40, Movies: 33, Spcl.: 23, Eps: 2,389, DL Eps: 0, Days: 33.77, Mean Score: 7.1, Score Dev.: -0.31

Zanim dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak MAL, by się nie gubić zapisywałam sobie ilość obejrzanych odcinków w… telefonie. Było to średnio mądre i wygodne, ale za głupotę trzeba było płacić. Na szczęście taki stan rzeczy trwał chyba miesiąc czy dwa, potem się dokształciłam i grzecznie uzupełniam listę na bieżąco.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
57.8 zgodności już cię lubię :p

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Laxty, ale 57,8% to niewiele. W każdym razie spoko, nie będę narzekać, że ktoś mnie polubił. xD

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Już cię nie lubię danganronpa 6 jak tak można ?!?!!?!?!?!111

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
No bo to jakieś wybitne nie było, po jakimś czasie zrobiło się dość schematyczne. No i zakończenie jakieś takie meh. :/
Ale mnie bardziej zastanawia jak takiemu gównu jak “Golden Time” można było dać 8, czyli tyle ile od Ciebie dostało genialne “Death Parade”! :<

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Danganronpa nie ma jeszcze zakończenia będzie kon. Golden time oceniłem za przyjemność oglądania w sumie dałem za dużo ale szukałem jakiegoś romansu a o dobry ciężko , death parade na więcej niż 8 nie zasługuję :p mało mnie kupiło

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member

Ostatnia edycja:
Top Bottom