S
system
Zacznijmy od tego czym ja jestem czy kim ? Zwierzęciem w ludzkiej skórze, czy człowiekiem w skórze bestii. Jestem bestią lub człowiekiem. To zabawne jak ciężko jest opisać siebie. Świat wykreował mnie z tego czego ludzie nie chcą. Przemocy, bólu, śmierci, nie mocy. Gdy leżysz bez członków przed dwoma bramami. W których pokazuje się śmierć i wilk, co zrobisz? Oddasz się słodkiej kochance kostusze czy wilkowi ? Wybierzesz porzucenie swojej ludzkiej strony dla doskonalenia siebie, pozbędziesz się emocjonalnych hamulców, pozbędziesz się cywilizacyjnych cech i staniesz się wyrzutkiem. Pragnącym posiąść koronę , władzę. Staniesz się banitą i czymś doskonałym. Zaryzykujesz? Ja to zrobiłem, dostałem śmierć i wybór. Wybrałem wilka, teraz już nic nie jest dla mnie normalne.
Imię: Wołali mnie Kiedyś Paweł Oskar Gabriel teraz mówią tylko dobry
Ulubione anime : Siedem diabłów i grzechów głównych karze mi wybierać a ja wybiorę : Cowboy bebop, HxH, Psycho pass, może wszystko z studia clamp z względu na to że był to pierwsze moje anime, Fma, Shuffle , DxD z względu na akeno i xenovie w moim haremie Aku no Hana, Phantom: Requiem for the Phantom Bo ein zwei and drei są the best.
Co lubię czym się interesuje: Uwielbiam sport a dokładnie tenis stołowy 1 z 3 najbardziej technicznych dyscyplin. Poza tym lubię wszystkie sporty gdzie można czymś manipulować w rękach i jest dużo mechanizmów. Lubię to podniecenie jak hisoka gdy przeciwnik jest silny.
Muzyka: Rock, metal, metalcore, proggresive, instrumental, classic, folk music, jazz&blues, Hip&hop, i wiele ciekawych zespołów lub wykonawców którzy nie wpasowują się w żadną kategorie typu woodkid
Imię: Wołali mnie Kiedyś Paweł Oskar Gabriel teraz mówią tylko dobry
Ulubione anime : Siedem diabłów i grzechów głównych karze mi wybierać a ja wybiorę : Cowboy bebop, HxH, Psycho pass, może wszystko z studia clamp z względu na to że był to pierwsze moje anime, Fma, Shuffle , DxD z względu na akeno i xenovie w moim haremie Aku no Hana, Phantom: Requiem for the Phantom Bo ein zwei and drei są the best.
Co lubię czym się interesuje: Uwielbiam sport a dokładnie tenis stołowy 1 z 3 najbardziej technicznych dyscyplin. Poza tym lubię wszystkie sporty gdzie można czymś manipulować w rękach i jest dużo mechanizmów. Lubię to podniecenie jak hisoka gdy przeciwnik jest silny.
Muzyka: Rock, metal, metalcore, proggresive, instrumental, classic, folk music, jazz&blues, Hip&hop, i wiele ciekawych zespołów lub wykonawców którzy nie wpasowują się w żadną kategorie typu woodkid