Naczos is coming

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Naczos

New member
Witam wszystkich, moja historia poznania tego forum nie różni się ani trochę od taj lakiego więc nie będę pisał tego samego ^^, ci sami
ludzie którzy go tutaj przyprowadzili przyprowadzili i mnie, czas pokaże czy to co mówili było prawdą.

Anime oglądam już pięć długich lat, było w tym czasie wiele anime które mi się spodobały oraz takie których nie darzyłem sympatią, ulubione to zdecydowanie :

-Katanagatari
-Angel Beats
-Steins Gate

ciężko było by mi wybrać najlepsze z tych trzech :p

zainteresowania poza anime :
-tenis stołowy
-jazda na rolkach
-grywanie w różne gry na komputerze
-i wiele innych

tak poza tym moje imię zaczyna się na N i kończy na N, mam prawie 21 lat i to by było na tyle jeśli macie jeszcze jakieś ciekawe pytania czekam na nie z zniecierpliwieniem.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię Naczosku, w naszych skromnych progach.
Baw się tu dobrze.

W sumie, cieszę się, że kolejna znana mi osoba dołączyła do nas.
Tylko nie wiem o Tobie pewnej rzeczy…
A mianowicie…
Lubisz sernik?

PS Ustaw avatar.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Natan? Tylko takie imię znam co się kończy na N i zaczyna na N.
No siema Natku

Lubisz wędzonki?
Jesteś lewo czy prawo ręczny? :p

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Lubię sernik i wędzonki ale gdybym miał wybierać to wybrał bym wędzonki.
Z imieniem trafiłeś doskonale ;] (praworęczny).

Avek ustawiony i dodam że bez muzyki nie wyobrażam sobie życia ^^

Ostatnia edycja:
L

Laki

Cześć Naczosie, stary druhu. Długo grasz w Ping-Ponga? Też się zainteresowałem tym sportem, ale czas nie pozwala na regularne ćwiczenia, choć pochwalę Ci się, że umiem już po jednej podkrętce na rękę! :D
Widzę, że nie oglądałeś tego, więc może się zainteresujesz: http://myanimelist.net/anime/22135/Ping_Pong_The_Animation

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Zazdro imienia <3 jest po prostu G E N I A L N E!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może “No game no Life?”, “Sword art Online” albo “Fairy Tail”?
Co myslisz o tych konkretnych anime?
Nie wspomniałeś nic o mangach… Czytasz moze? Jakoes ulubione tytuły?
Jezdzisz na konwenty?
Z jakich okolic pochodzisz?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)
:malpka20:
Licze na udaną współpracę <3
I zapraszam na czat i konferecje na SKYPE!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
alt
Avenida:
I zapraszam na czat i konferecje na SKYPE!
Najpierw, to niech się odpali po długim czasie skype.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Najpierw aktualizacje, szukanie słuchawek/majka na strychu i wygrzebanie go z pod kurzu xD

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Następny przylazł, syn marnotrawny. Ostatnio dużo ich tutaj. Miejmy nadzieję, że będziesz teraz częściej wpadał, jak Ci o nas się przypomniało. Pytań nie mam, jak zawsze. Więc nie baw się dobrze i witaj!

Ostatnia edycja:
R

Rufus7752

Witaj jak widzie coraz więcej nowych jestem na tym fomur 3 dzień i dobrze spędzam czas mam nadzieje że będziesz miał tak samo :)

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Doberek jestem Aju, miło Cię poznać i przywitać.

Lubisz boczek?
Polecisz mi jakieś dobre soundtracki?

Życzę udanej zabawy na forum! :)

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Laki - hey hey
gram już kilka lat ale nie zawodowo tylko ze znajomymi, a wciągnął mnie w to tata ^^ (tytuł zapewne obejrzę jak znajdę czas)

Aniveda - yo ani
zasypałaś mnie tymi pytaniami tak więc :
  • mroczna,luki,hanler i wielu innych mnie tu przyprowadziło ^^
    -widziałem wszystkie te serie ale zbytnio nie chcę się tutaj rozpisywać na temat każdego z tych tytułów ponieważ musiał bym tutaj się mocno rozpisać a nie od tego chyba jest ten temat ^^ jak chcesz wiedzieć moją dokładną opinię na temat każdego z tych anime to zapraszam na prw albo jakiegoś tematu z tymi animcami ^^. Jedynie napiszę że każde z nich jest fajne na swój sposób lecz żadne z nich nie jest jakieś super wyjątkowe :p
-Co do mang obecnie czytam jedynie Platinum end i nic więcej tak jakoś, polecasz jakąś ciekawą mangę ?
-za daleko mam na konwenty ^^
-mieszkam za granicą
-kawa bez cukru
-okres pomiędzy wiosną a latem ^^ gdzie nie ma ani za zimno ani za ciepło
-spaghetti
-tak potrafię to coś narysować

masa pytań ale udało się przebrnąć :eek: a co do skajpa myślę za tez ogarnę wszystko ^^

Ayame -
heyo aju
-boczek uwielbiam wręcz ^^
-soundtrack z sword of the stranger mocno utkwił mi w pamięci, po więcej zapraszam na prw ^^

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam Cię i ja, Naczosku. Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. I się spytam: czy dalej rysujesz? Pamiętam, że swego czasu robiłeś tego dużo, więc ciekaw jestem jak Ci idzie. Więc pytanie bardziej brzmi: czy pokażesz mi to co rysujesz? :>

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siemano, my się chyba nie znamy ;d
Pytanie kontrolne oglądasz seriale?

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Luki - heyo ^^
niestety przestałem rysować, za to chętnie zobaczę twój stary rysunek w którym całe nasze grono było narysowane ^^ nigdy nie widziałem finalnej wersji jeśli udało ci się dokończyć.

Airzel - kto by cie chciał znać :D
Oglądam tylko grę o tron ;]

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Naczosiku witaj mój miły <3
Tyle czasu minęło ;-;
Witaj na forum , lepiej żebyś już nas nie opuścił więcej :v

Co do pytań , to jakbys robił kanapkę z serem i szynką to najpierw kładłbyś ser , czy szynkę ?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Naczosku, nie udało mi się tego skończyć przez brak weny. Zapewne wkrótce znów się tego podejmę.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Jesli chodzi o ciekawe mangi, to… XD wszystko zalezy od gatunku ktory lubisz, jesli chcesz się wciągnąć - naprawde musisz znalesc cos ciekawego, poniewaz mangi nowicjuszowi ciezko sie czyta, wiec jesli sa chaotycznie napisane…ciezko cokolwiek zrozumieć ;)
Kazdy z nas na forum czyta coa innego i w zaleznosci od gatunku, jest sporo osob ktore maga ci cos polecić i z tych licencjonowanych mang i tych “fanowskich” prosukcji np z cm (Centrum Mangi)

Druga sprawa xD sluchaz muzyki ktor wczoraj wpadla mi w ucho… Wiec mam nadzieje ze uda nam sie kiedys gdzies na ten temat porozmawiać xD

Ostatnia edycja:
S

Soczkochlacz

Siemanko, Naczos .3. Kto by pomyślał, ze ciebie też tu przyciagnie .o. myślałam, ze umarłeś. Witam na forum! :3

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Lasko -
nie opuszczę więcej a co do pytania z kanapką to jadł bym najpierw ser oczywiście.

Luki - nie mogę się doczekać tego rysunku :

Avenida - lubię komedie oraz romanse może być i połączenie tych dwóch, o muzyce zawsze mogę pogadać.

Soczka- Soczuśś : żyje jeszcze ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom