Naga Broń- trylogia

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

chatango

Moim zdaniem najlepsze komedie jakie kiedykolwiek powstały. Frank Drebin z wydziału specjalnego w zwalczaniu przestępczości jest niezastąpiony:D. Moja ulubiona część to 32 i 1/3, a w szczególności sceny w więzieniu.
Co sądzicie o tytule, jaka jest wasza ulubiona część i scena?

Ostatnia edycja:
P

Payback

Proszę opis całej produkcji, jakieś polecenie czy coś. Informacje, informacje przede wszystkim. Ktoś kto wejdzie w temat, a nie oglądał, nawet nie połapie się o co chodzi. (m.in. ja)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Wdziałem filmy ale nigdy nie mogłem zapamiętać ani fajnych scen ani tytułów więc nie powiem. Może jak się jeszcze gdzieś nawinie to obejrzę :p

Ostatnia edycja:
C

chatango

Naga broń- komedia amerykańskiej produkcji z lat 90 w której stawia się głównie na komizm sytuacyjny.W główną rolę porucznika Franka Drebina gra Leslie Nielsen. Pierwsza część jest o zadaniu danym wydziałowi specjalnemu- ochronie królowej,część druga to śledztwo w sprawie raportu doradcy prezydenta,a trzecia to próba zapobiegnięcia zamachu terrorystycznego

Kilka dobrych scen:

Wikipedia
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Naga_broń:_Z_akt_Wydziału_Specjalnego

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
pay nie oglądałeś nagiej broni?;x

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Pay umrzyj jesli nie ogladales. Ja wszystkie czesci ogladalem po kilka razy ;] zawsze warto ogladnac ta komedia bo jest przesmieszna ;]

Ostatnia edycja:
Y

Yona

O kurcze!. Kocham ten film i aktora który wcielił się w Franka Drebina. Ten film zawsze będzie moim ulubiony. Najbardziej lubię pierwszą część filmu. Niestety nie mogę powiedzieć którą scenę kocham bo wszystkie były do bólu śmieszne :).

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hmm… ja jedynie pamietam to ze ogladalem, daaaawno temu… ale prawie nic z tego nie pamietam…
Fajne i zabawne to bylo, wiec chyba czas sobie przypomniec… jak bedzie mozliwosc xD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
O matko, jak ja tego dawno nie widziałem xD Trzeba zobaczyć jeszcze raz :3

Film oczywiście świetny jak chcesz się pośmiać ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom