Ok, to skoro temat się budzi, to ja też dodam coś od siebie. Ale nie wybiorę jednej bajki, bo za dużo crapów jest by się do 1 ograniczać!
Nie będę się rozpisywał co mi się w poszczególnej serii nie podoba, bo to strata czasu~
Elfen Lied-crap bingo 2.0 non comment
Kanojo, Okarishimasu-tego jeszcze nie skończyłem, zastanawiam się co będzie pierwsze-ja to skończę, czy skończę z samym sobą podczas seansu
Highschool of the Dead-Ass, Ass, Ass, Ass, Tits, Tits, Tits<- to wszystko co ma do zaoferowania ta seria.
Captain Earth-to ja jednak wolę już Eureke Seven.
Mayoiga-Tak, to anime to horror, ale w innym sensie
Sword Art Online: Alicization-Generalnie to powinienem zaliczyć całe SAO jako jeden wielki crap, jednakże poprzednie serie udało mi się jakoś skończyć, w trakcie przerywałem serię na jakieś 2 lata, tyle że zawsze wracałem i kończyłem. No i film kinowy SAO był całkiem ok, tak na prawdę Alice pokazało mi czym jest prawdziwy cringe, nie będę się rozpisywał, ostatnie odcinki to największy poziom żenady jaki widziałem w tamtym roku. Co ciekawe nie przerwałem na dłużej tej serii, tylko po to by szybko obejrzeć całość w 3x prędkości odtwarzania. Ta, a mówili że później SAO będzie lepsze, że novelka lepsza potem, kłamali. PS: Sam autor przyznał że to co robi to gówno, ale hajs się zgadza więc…
Tokyo Ghoul:re-Jedyny dobry TG to ten na papierze(no chyba że ktoś używa kindle’a).
Mirai Nikki-Crap bingo 1.0 non comment
I na tym zakończę(przynajmniej na jakiś czas), oczywiście jest to moja subiektywna lista, jeżeli któryś z tych tytułów ci się podoba, nie miałem zamiaru obrazić twojego smaku.

A, jednak nie…jednak wszystko o czym pisałem nie ma sensu, istnieje coś gorszego od waszych i moich propozychi. Ale to już ranga S+.
Moi mili: EX-ARM ← Polecam serdecznie