Naruto wszystkie tomy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Scraw

Witam, chciałbym kupić wszystkie mangi w polskiej wersji językowej z serii Naruto i Naruto Shippuuden. Nigdy jednak mmang nie czytałem i nawet nie wiem ile ma tomow i gdzie szukać czy w ogóle mogę to dostac? Chodzi o całkiem nowe nie używane tomy najlepiej całymi boxami

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

O nieużywki starych tomów będzie ciężko, pierwszy miał polską premierę w roku 2003, więc też i nie jest pewne czy będzie ją łatwo dostać… W PL póki co chyba jakieś… 70 tomów jest? Niech się wypowie ktoś, kto aktualnie lubi tą serię :p

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Pierwsze tomy spotkałam kiedyś w bibliotece :) Zniszczone tak bardzo, że panie bibliotekarki chętnie je wymienią za jakieś książki. Także tam polecam szukać.
No, a z nowych, wystarczy wejść na stronę wydawnictwa, lub inną poświęconą takiej tematyce. Naruto jest o tyle popularnym tytułem, że nie brak tam tomów. http://jpf.com.pl/index.php?content=cont_naszemangi.php&tytul=Naruto
No i sama manga ma 73 tomy, jest też zakończona. Niedługo mają się ukazać kolejne nowelki (kilka już zostało wydanych, ale nie wiem dokładnie ile).

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Na mangagarden można zakupić , allegro itp itd również :) Chyba 12 zł za sztukę nówka .

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
alt
Tanovan:
O nieużywki starych tomów będzie ciężko, pierwszy miał polską premierę w roku 2003, więc też i nie jest pewne czy będzie ją łatwo dostać…
W tym wypadku się z Tobą nie zgodzę. JPF, które jest odpowiedzialne za wydawanie Naruto stale robi dodruki starszych serii. Jedyne tytuły, jakie wycofał to: “Aż do nieba”, “Battle Angel Alita” oraz “Pokemon Adventures”. Wszystko przez licencję, a raczej jej brak.

Ostatnia edycja:
Top Bottom