Naruto

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
TroLoL

TroLoL

Donator
Manga jest o chłopcu Naruto , którego marzeniem jest zostanie Hokage, tj. “szefem” Konohagakure(pl. Wioska Ukryta Wśród Liści Drzew), która znajduję się w Kraju Ognia. Jak to w długich Shounenach śledzimy jego rozwój(od zera do bohatera). Od małego nie był szanowany w swojej wiosce, dlatego robi wszystko aby poprawić swoją reputację wśród mieszkańców, poprzez zostanie shinobi, który wykonuję różnorakie misje i ochrania swoją wioskę.

Zapraszam do dyskusji ;)
Czytał ktoś już najnowszy rozdział?

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Manga/anime przednie i tak czytalem najnowsza mange i byla SWIETNA xD Chociaz chujowato sie skonczyla. Widac ze w tym roku sie skonczy tak jak przewidzial tworca

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Czym dalej czym gorzej. Kiedyś Naruto naprawdę ciekawiło, trzymało w napięciu… teraz jest nudne. Tak dla mnie to do walki z Pain’em jeszcze było epicko, zwłaszcza sama walka. Później to… eh… Zdarzały się trochę lepsze momenty, ale ogólnie nic ciekawego. Czytam to nadal bo chcę się dowiedzieć jak się skończy.

Dla porównania, walka z Kaguyą była najzwyczajniej nudna, nie czułem tych emocji jak w przypadku walki z Painem, gdzie zawsze coś się działo, śmierć Kakashiego, Rasengan Konohamaru czy co tam jeszcze było.

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Tak jak mówił Tsu naruto jest coraz gorsze brak mi tych walk z 1 sezonu w których większa część to walka wręcz a technik to tylko od czasu do czasu, teraz to tylko napierdzielają się rasenganami i innymi, naruto czytam i oglądam już tylko dla sentymentu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom