Nastepna mafia

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Egil

Egil

Active member
Okey, mam przygotowane co nieco, więc zrobie ankiete - głosowanie = grasz.
Pierwsza, jest jak każda inna, nie ma co opisywać. Pewnie jak zawsze będzie sie nieco rózniła od wzoru, skoro jest moja, ale nie wiele.

Druga - mafia, w której będę brał czynny udział, podpowiadając wam, spędzając was z tropu, dawał wam różne wskazówki i zadawał zagadki - przy czym odpowiedź na zagadkę zawsze będzie… jakby to ująć… Prawdą? Będzie nakierowywac na prawdę!

Do trzeciej potrzebuję kogoś, kto wraz ze mną wcieli się w rolę GM’a, jak i będzie brał czynny udział w grze. Będzie też potrzebna pomoc jakieś admina do założenia dwóch nowych pokoi, albo trzech.

Czwarta jest niedopracowana - ma działać na bezGM’owym silniku, ale póki co… To ssie.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
1sza tylko dlatego, że ostatnio nr 2 nie wypalił ;P

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Co to ftw?
Fried tomato waffels?

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Jak zrobić nieanonimową ankietę…?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
Egil:
Co to ftw?
Fried tomato waffels?
tak :))))

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Wybieram drugą, a jeśli ktoś wybierze inaczej to mu śmierdzą stopy.

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Ja wybrałem trzecią… Jako jedyny ; . ;

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zagłosowałem na trzecią, bo wydaje się ciekawa. Nigdy w mafię nie grałem, mam nadzieję, że podstawy mi objaśnicie :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ciężka do ogarnięcia chyba nie jest… XD Nikoś napisałą fajny poradnik “jak grać w mafię” czy coś takiego…
Głosuję na 2. bo chcę już teraz zaraz hahaha XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dzięki Eyirie, poradnik jest, z tego co widzę, napisany przejrzyście, dam zatem sobie chyba radę :p

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Jak będziesz miał jakieś pytania, to wal śmiało :3!

Ostatnia edycja:
Top Bottom