Nasze sny.

• Autor wątku PhariosShaphire
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yona

Mi się śniło dziś że moja ciotka jest prześladowana przez kuzyna którego nienawidziła i poszliśmy do zakładu zamkniętego.Kiedy weszłam do tego zakładu psychiatrycznego od razu mi się nie spodobało,była tam dziwna atmosfera. Ciotka spotkała się z tym całym dyrektorem i pokazała dowody,ale ten dyrektor nie uwierzył jej. Ja patrzyłam na niego z wilkiem ciotka była wściekła. Potem dzwoni do mnie przyjaciółka,że zakochała się w moim kuzynie i potem mówi mi że on jest Shiki i chce być tak jak on. Ten pomysł mi się nie podobał,nie mogłam jej od tego odwieść. Kiedy rozmawialiśmy o tym schodziliśmy ze schodziliśmy ze schodów które były nieźle pokręcone i była taka dziura. Ona zatrzymała się ,cofnęła i wpadła w te dziurę. Nie udało mi je się złapać. Na zewnątrz, kiedy wyszliśmy ona była już Shiki,przepraszałam ją i jednocześnie miałam ochotę płakać,ale ona była szczęśliwa. Słońce jej nie przeszkadzało. W nocy zadzwoniła do mnie i powiedziała że coś tam zrobiła(chodziło o pieniądze,bo powiedziałabym jej że pożyczyłabym jej bo jesteśmy jak siostry),a ona powiedziała że to nic i że zabiła innych Shiki.
Wtedy się obudziłam,strasznie nieźle pokręcony sen. o anime Shiki o_O.

Ostatnia edycja:
T

TheTrol199

Śniło mi się że uczestniczę w wojnie z Franicą któą przegraliśmy oczywiśnie skonczył się tak że wszysty umarli :(

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Ja śniłam o jak próbowano mnie zabić okropne ;__;

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Sorki Yona. Ja co chwila w moich snach umieram xD
Ostatnio śni mi się że odłam ludzkości otrzymał pewne… Bransolety dające im moc poskramiania demonów. Jeśli grał ktoś w SMT to powinien mniej więcej skojarzyć [emoji14]

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Szybki dopisek. Że nie dość że SMT to jeszcze seria Souls mi się napatoczyła. Wszystko ulepsza się energią zdobywaną na różne sposoby. U mnie. Był to wampiryzm. Pozyskiwałem energię z krwi.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
A mi się śniło dzisiaj, że z kolegą byliśmy partyzantami w lesie i kumpla Niemcy zastrzelili. Chyba za dużo Czasu Honoru się naoglądałem i naczytałem xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Oooo … dzisiaj wreszcie mi sie cos snilo… bo od ostatniego razu co tu napisalem nie snilo mi sie nic… dziwne…

Tak czy inaczej dzisiaj snilo mi sie ze bylem z jednym kolega na jakies konferencji i klocilismy sie o to jaki kolor powinien miec samochod, ktorym jezdzi bogaty czlowiek… jak juz doszlismy do wniosku… obudzilem sie…

No kurde… normalnie best dream ever! xD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Kurna XD Śniło mi się coś rano ale zapomniałem całkiem XD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Mnie się nic nie śni. A podobno jak się nic nie śni znaczy to iż jest się chorym psychicznie xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Albo zapominasz bardzo szybko sny .-.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ze snami jest tak, że musisz chcesz je pamiętać. Kiedy byłem młodszy, kręciły mnie zabawy typu świadome śnienie. Miałem taki problem, że nie byłem w stanie pamiętać swoich snów. Zastosowałem bardzo prostą technikę - dziennik snów. Kupiłem sobie zeszyt, który położyłem przy poduszce i przed zaśnięciem powtarzałem prostą mantrę - kiedy się obudzę będę pamiętał swój sen - około 10 -20 razy. Kiedy się budziłem zapisywałem o czym śniłem. To była naprawdę świetna zabawa. Co do świadomych snów, udało mi się je kilka razy wywołać, ale jako, że wierzę w Boga, uznałem, że tego typu zabawy nie są zgodne z moją wiarą. Uprzedzając pytania co do moich wypowiedzi z innych wątków. Nie chodzę do kościoła, za katolika się nie uważam, ale biblię czytam i w Boga wierzę. Sorki, że odszedłem trochę od meritum :)

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Dobra, dzisiaj mialem naprawde kopniety sen. Snilo mi sie ze mialem dziewczyne, ale jakims cudem zdarzylo sie ze bylem za nia przebrany, a moj przyjaciel sie w niej zakochal… co skonczylo sie tym ze chodzilem z nim po miescie, przebrany za moja dziewczyne, udajac jego dziewczyne. W koncu on chcial tj. odwiedzic “swoja dziewczyne” wiec musialem go zaprowadzic do domu mojej dziewczyny, gdzie sciagnalem jej ubrania z siebie, zostawiajac przyjaciela w szoku, i tak po prostu zaczalem rozmawiac z bratem mojej dziewczyny… i sen sie skonczyl.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ty to masz dziwne sny.
Może podświadomie chcesz zostać transwestytą ? ;p

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Nie wiem… ale kurde… to mnie rozwalilo normalnie xD Dlaczego ja kurde bylem przebrany za swoja dziewczyne? o_O … i wogole, sam fakt ze mialem dziewczyne… xD

Ostatnia edycja:
S

SpiacyManekin

Podczas snu " wyłączony " jest płat czołowy odpowiedzialny za myślenie i analizowanie sytuacji więc cokolwiek ci się przyśni, ma prawo to być dziwne :]

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Moje sny są chore -.- większość czasu nic mi się nie śni. A to podobno objaw choroby psychicznej. Ale jak już mi się coś śni to lub coś proroczego i później mam deżawi (czy jak to się tam pisze) I PRZEWIDUJE ZDARZENIA lub śnią mi się apokaliptyczne wizje.

W śnie umarłem już kilkanaście razy i powiem wam nie raz to było tak straszne, że budziłem się przerażony. I żaden filmowy horror tego nie przebije.

Ostatnia edycja:
S

SpiacyManekin

Nie są chore tylko normalne, każdy człowiek śni tylko po prostu po przebudzeniu tego nie pamiętasz, ale gdybyś zapisywał sny to byś zaczął poprawiać swoją pamięć do nich.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Prawda :p
Ja się to kapnąłem jak mi smutno było jak się obudziłem ale nie wiedziałem czemu xd

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Nie śnię. Wiem o tym bo za mało śpię by mieć fazę rem. A raczej nie śpię tak głęboko. Mam czujny sen. A przy spaniu po 5 godzin ciężko o to by nie pamiętać snów. Ale często mam paraliż senny i jestem tego świadom.

Ostatnia edycja:
Top Bottom