Y
Yona
Mi się śniło dziś że moja ciotka jest prześladowana przez kuzyna którego nienawidziła i poszliśmy do zakładu zamkniętego.Kiedy weszłam do tego zakładu psychiatrycznego od razu mi się nie spodobało,była tam dziwna atmosfera. Ciotka spotkała się z tym całym dyrektorem i pokazała dowody,ale ten dyrektor nie uwierzył jej. Ja patrzyłam na niego z wilkiem ciotka była wściekła. Potem dzwoni do mnie przyjaciółka,że zakochała się w moim kuzynie i potem mówi mi że on jest Shiki i chce być tak jak on. Ten pomysł mi się nie podobał,nie mogłam jej od tego odwieść. Kiedy rozmawialiśmy o tym schodziliśmy ze schodziliśmy ze schodów które były nieźle pokręcone i była taka dziura. Ona zatrzymała się ,cofnęła i wpadła w te dziurę. Nie udało mi je się złapać. Na zewnątrz, kiedy wyszliśmy ona była już Shiki,przepraszałam ją i jednocześnie miałam ochotę płakać,ale ona była szczęśliwa. Słońce jej nie przeszkadzało. W nocy zadzwoniła do mnie i powiedziała że coś tam zrobiła(chodziło o pieniądze,bo powiedziałabym jej że pożyczyłabym jej bo jesteśmy jak siostry),a ona powiedziała że to nic i że zabiła innych Shiki.
Wtedy się obudziłam,strasznie nieźle pokręcony sen. o anime Shiki
.
Wtedy się obudziłam,strasznie nieźle pokręcony sen. o anime Shiki
Ostatnia edycja: