Nasze sny.

• Autor wątku PhariosShaphire
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
LukiMaster

LukiMaster

New member
Rzelek nawet w śnie naflamuje frajera. Prawdziwy stróż rejonu.

Mi się w sumie ostatnio śniło, że mam dziewczynę. Szkoda, że nawet twarz nie przypominała żadnej znajomej. Czyżby znak od Boga?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
pewno wkrotce poznasz jakas nowa… xD

Mi sie calkiem niedawno snilo ze dostalem, malusiego, sludziusiego, szarego, niebieskookiego kociaczka <3

ale szanse by to sie spelnilo sa raczej marne… przynajmniej poki sie nie przeprowadze… bylem zawiedziony jak okazalo sie to tylko snem…

No taki slodziusi byl no <3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ostatniej nocy miałem okropny sen. W tym śnie nie było kawy, nawet najmniejszego ziarenka kawy, na całym świecie i jeszcze dalej. Po prostu z dnia na dzień skończył się napój bogów . W życiu nie byłem tak zestresowany.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
a ja tam tylko dzień jak co dzień. sen niezbyt ekscytujący.

Jak ten kiedy śniło mi się dzisiaj że wszyscy uczą się na polski mimo tego że już zdane matury mieli.

albo ten następny jak gadałem o czymś z wrexxem na czacie. (już mi się śnią czaty xd)

albo inny jak duch zmuszał ludzi do mieszkania w opuszczonej sali zsklnej i nikt nie mógł stamtąd uciec :v

albo ten co najlepiej pamiętam jak:
Przyjechał do mnie prezydent w limuzynie takiej dupnej czarnej, a potem jakaś celebrytka w jeszcze większej limuzynie od niego.
I my se używaliśmy telefonu z limki tej celebrytki, a jak skończyliśmy to coś nagrywali w garażu i chcieli żebym potrzymał jakąś lampę do oświetlenia dopóki jej nie przymocują. Więc trzymam i jak już przymocowali o przyszła ta celebrytka, ona nosiła dwa monokle zamiast okularów. siadłem se z nią i ona mi mówi żebym sobie także załatwił monokle. A potem jakiś głupi żart opowiada więc się z niego zacząłem śmiać żeby się jej przykro nie zrobiło. Wtedy zobaczyłem że mrówko-pająki chcą mi wejść do buta (adidasów) bo wdepnąłem w ich siedlisko więc strąciłem go tym drugim butem swoim i wyszedłem. Zmierzałem ku bramie wyjściowe i miałem to takie dziwne uczucie jakbym chciał kogoś zabić. Więc wyszedłem i próbowałem wsiąść na konia który był za bramką… ale zadzwonił budzik :v

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Śniło mi się dziś, że wpadłam do studni, a w tej studni na samym dnie był korytarz, który prowadził do warszawskiej Yatty. Wtf…

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Wyobraźcie to sobie… Budzisz sie na środku kościoła po czym dowiadujesz się że masz ślub ze swoim własnym dziadkiem :v
.
.
I w sumie zgadzasz sie.
Tylko nie wiesz czemu całowałeś księdza

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Ja ostatnio miałem fenomenalny sen o tym jak jeden z moich najlepszych kolegów z dzieciństwa dekapitował swoją matkę na podwórku przed moim blokiem (ja stałem obok) za pomocą topora Wuuthrad ze Skyrima (nie wiem dlaczego, nie jestem jakimś fanem tej gry, ani tym bardziej dekapitowania ludzi, ale tak faktycznie było). Jednak nie udało mu się to, bo nagle niedaleko bloku, na wielkim telebimie zaczęli puszczać Teatr Telewizji i wszyscy rozeszliśmy się do domu :D

Strasznie zabawny sen, ogólnie rzadko mi się coś śni, ale jak już coś się pojawia to takie dziwaczne rzeczy. Raz śniło mi się, że brałem udział w fabule jednej z gier komputerowych w które grałem i po obudzeniu się byłem kompletnie zaskoczony, że postacie, które pojawiły się w moim śnie miały dokładnie te same charaktery co w rzeczywistości w tej grze, po prostu kopie 1:1, fantastyczne i bardzo prawdziwe uczucie, jakbyś uczestniczył w przygodzie “na żywo”.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
no tak ja się za dużo naogląda różnych rzeczy to potem się ma o tym sny.

No więc miałem sen i zaczęło się od tego że venom i carnage przynieśli mi klona venoma w butelce po pepsi żebym go schował gdzieś. I sobie poszli, następnie przyleciał jakiś gość co miał pajęcze odnóża na plecach i chciał mi zabrać butelkę z venomem. Lecz ja mu jej nie dałem i sam otworzyłem z nim butelkę aby złączyć się z nim i uciec. Wyskoczyłem przez okno i przyczepiłem się pajęczyną do wieżowca na przeciwko aby się do niego przyciągnąć i zszedłem na dół po nim. Gdy byłem już na dole spotkałem znowu venoma z carnagem i oni mi opowiedzieli kto to był ten gość co mnie zaatakował. Była to pszczoła chimerza. Zjadają one moc obliczeniową ludzi aby stawać się mądrzejsi. Pszczołami rządzi królowa która ma 4 strażników. Potem wyruszyłem z carnagem i venomem oraz małym robakiem (którego dałem do pudełka żeby go nie zgubić) aby pokonać pszczółki chimerze. Potem przez kawałek snu widziałem co się dzieje w sali tronowej jak jeden z podwładnych strażnika składa w ofierze moc obliczeniową dla królowej i dał jej 9 lat wartości mocy obliczeniowej. Nie spodobało się to strażnikowi bo uważał że to za mało i kazali mu więcej nazbierać. I potem jak strażnik jeden poszedł robić patrol natknąłem się na niego i z nim walczyłem i go pokonałem ale uciekł aby zdobyć więcej mocy obliczeniowej aby stać się mądrzejszy i silniejszy. Potem nie wiem czemu ale byłem pszczółką i zbierałem nektar z kwiatów :v a za domek miałem taki fajny mały ul :v

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No to sen się rozpoczął od tego że w mieście powstał jakiś nowy trend. Polegał on na tym że jedna osoba siada komuś na barana i podnosi prawą nogę aby była skierowana do przodu. Potem szedłem se dalej i spotkałem płacząc dziewczynkę. Chciała wrócić z siostrą do domu więc musiałem je zabrać i przeprawić si ę przez rzekę. Ale niestety ostatnia łódź została wynajęta i nie dało się tego zrobić. Dziewczynka zaczęła płakać więc powiedziałem jej że możemy jeszcze przejść przez most. A podczas drogi na most znaleźliśmy jakąś jaskinię z jakimiś ludźmi z wędkami. Jedna z dziewczynek tam wpadła. Zszedłem na dół zobaczyć co ci ludzi tam łowią. A tam leżał brat dziewczynki pół martwy. Jeden gości z wędką przyczepił ostrze do swojej wędki i wbił ją w gardło temu bratu dziewczynki. I potem co ludzie z jaskini przemienili się w górskie małpo-człeki. A ich przywódca dał mi maskę małpo-człeka którą jak założę też stanę się małpo człekiem i powiedział że tej maski nie da się pozbyć i zawsze do mnie wróci jak ją wyrzucę. Koniec snu i Happy End :D

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Zrobiłem sobie jajko, wyłożyłem na talerz, usiadłem na fotelu, po czym zjadłem płatki. Wyszedłem z domu, lekko podskoczyłem, zgiąłem nogi w kolanach, a skoro stopy były wyżej niż kolana, nie opadałem i unosząc się pół metra nad ziemią przeleciałem kilometr. Nad sklepem spojrzałem w niebo i zobaczyłem wszystkie planety, ale wszstkie były ogromne, widziałem je większe niż księżyc. Wtedy ogarnąłem się, że to sen i stworzyłem sobie hamburgera, zjadłem go i stworzyłem armię murloków, ale zbuntowały się i chciały mnie zaciupać, nagle za mną przejechał motor, a ja zapomniałem że jestem w śnie i jak kierowca trzymał mnie pod ramieniem, powiedział, że murloki przejeły władzę. Jak zdjął kask, okazało się, że jest małpą. Wskoczył na drzewo, a ja się obudziłem.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Śni mi się ostatnio Sebastian Michaelis,pojęcia nie wiem dlaczego,nawet nie należy do moich ulubionych,tylko Ciel.

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Dzisiaj jedyne co ze swoich snów zapamiętałem to kolejny vlog Gonciarza, gdzie pokazywał że idzie do łóżka z Kasią z TheUwagaPies. Skończyło się na tym, że przeleciał jakąś podstawioną nastolatkę i zabezpieczył się wkładając gumę od majtek na głowę, a Kasia się z nim śmiała z orientalnych sposobów antykoncepcji.
Serio, nie wiem czemu.
Moje sny to porażka.

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Ostatni sen jaki miałem ?
Widziałem dwóch kosmitów którzy … po prostu ZABAWIALI SIĘ gdy nagle przez okno wskoczył Sid z “epoka lodowcowa”
Zabił jednego kosmite po czym chciał “to” robić z drugim kosmitą no ale i On został zabity…
Smutne sad story

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Rzadko kiedy mam sny, ostatnio śniłem o mojej byłej dziewczynie… byliśmy w tym śnie w wesołym miasteczku, szczęśliwi.

Ostatnia edycja:
Top Bottom