Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
And you thought there is never a girl online?

[attachment=267]
Gatunek: Komedia, Ecchi, Romans, Szkoła
Główny protagonista oświadcza się damskiej postaci z gry online, niestety w realnym świecie okazuję się on mężczyzną. Decyduję już nigdy więcej nie ufać dziewczynom z wirtualnego świata ale kilka lat po felernym wydarzeniu, powtarza się sytuacja. Tym razem damska postać z gry oświadcza się naszemu bohaterowi, co zrobi?
Grupa Animes zajmie się tłumaczeniem tego anime ;P

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Cos co lubie ;) napewno laduje na mojej liście “do obejrzenia”…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mi właśnie też sie spodobało, ze względu na “graczy” XDD Uwielbiam animu o grach. Mam nadzieję, że okaże się fajne

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Naprawdę przyjemna fanserwisowa komedia. Mimo częstych aż do bólu głupich zachowań bohaterów da się przeżyć więc jak najbardziej polecam zajrzeć! Warto nadmienić że nasza animesowa grupa to tłumaczy bądź tłumaczyła :v

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Dziś zakończyłem. Muszę powiedzieć, że mam mieszane uczucia. Niby mi się podoba, ale czegoś tu brakowało. Usta postaci były zrobione inaczej i trzeba przyznać, że było to fajne, bo inne. Nie chciałbym zobaczyć ich w innych animcach, ale tu pasowały. Postacie nie wybijające się, ale myślę, że każdy polubił przynajmniej jedną. Ciekawy zabieg ze zmianą koloru konturów w grze. Muzyka całkiem przyjemna, ale nie było to jakieś super. Fabułą w sumie też nie wybijała się szczególnie. Mimo wszystko oglądało mi się to bardzo przyjemnie. Moja ocena 6,5/10.

Można obejrzeć.

Aczkolwiek dupy nie rwie.

Ostatnia edycja:
Top Bottom