Niespodziewany zwrot akcji.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Skyggedans

Trafiłam tu praktycznie całkowicie przypadkowo (może nie). Nie miałam zamiaru rejestrować się na tym forum, długo się do tego zabierałam, lecz w końcu zmieniłam zdanie i to zrobiłam. Zainteresowania? Wiadomo, czasem obejrzę, nie zabieram się za byle co. Jakoś nie mogę się od tego oderwać. Z reguły czytam mangi. Poza wiadomymi sprawami dużo rysuje, śpiewam oraz sporo gram. W skrócie…siedzę we własnym świecie. Mam nadzieje, że jakoś się tu ogarnę. Witam.

Ulubione anime- Fate/Stay Night, Tsukihime, Psycho-Pass, Welcome to NHK, jest tego więcej, ale po co rozpisywać się na ten temat w tym wątku.
Z mangami się wstrzymam, jeśli istnieje taki wątek może dam ponieść się pozytywnym emocjom.

Pozdrawiam, Skyggedans.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
A Witaj!

Potrafisz gotować?
Co myślisz o poligamii

TG1 TG2 POLECAM 10/10 :p

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

Laxty:
A Witaj!

Potrafisz gotować?
Co myślisz o poligamii

TG1 TG2 POLECAM 10/10 :p
Z gotowaniem bywa różnie. Z reguły potrafię coś tam ugotować…trującego lub niezjadliwego. Poligamia? Mieszane uczucia…chociaż w sumie śmieszą mnie takie zapędy, człowiek to zwierzę.
Dzięki, dzięki. Jeśli czas mi pozwoli, zobaczę.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hej, Jestem Ayu i miło mi Cię poznać :p
Mam nadzieje, że Ci się tutaj spodoba. Wpadaj pogadać z nami na czacie.

*pytam kontrolnie :p
Ile masz lat koleżanko? Lubisz boczek?
Jak robisz kanapkę najpierw kładziesz ser, czy szynkę?

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
Ayame:
Hej, Jestem Ayu i miło mi Cię poznać :p
Mam nadzieje, że Ci się tutaj spodoba. Wpadaj pogadać z nami na czacie.

*pytam kontrolnie :p
Ile masz lat koleżanko? Lubisz boczek?
Jak robisz kanapkę najpierw kładziesz ser, czy szynkę?
Też mam taką nadzieję. Jak ze wszystkim się zapoznam to powinnam wpaść na czat.

Niedawno skończyłam 18 wiosen.
A co do boczku…jeśli jest spory kawał to ładnie nim komuś nawalić. Gdy szynka jest wilgotna najpierw właśnie ją kładę, bardziej boli :) (oczywiście w sytuacjach samoobrony :D)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, bardzo dobrze, że zarejestrowałaś się na tym forum. Mamy wiele naprawdę interesujących osób, w których towarzystwie możesz spędzić miłe chwile. Zapraszam Cię serdecznie do udziału w dyskusjach na czacie oraz naszych konferencjach na Skype. Baw się dobrze. :)

Czy lubisz czytać książki?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, pytanie kontrolne lubisz seriale? Jak tak to jakie?

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
byters:
Witaj, bardzo dobrze, że zarejestrowałaś się na tym forum. Mamy wiele naprawdę interesujących osób, w których towarzystwie możesz spędzić miłe chwile. Zapraszam Cię serdecznie do udziału w dyskusjach na czacie oraz naszych konferencjach na Skype. Baw się dobrze. :)

Czy lubisz czytać książki?
Jak najbardziej wierzę w to całym sercem, że zacznę się więcej udzielać.

Tak, bardzo lubię książki. Tam gdzie wyczuję mainstream i komerchę od razu odkładam, nienawidzę za bardzo powtarzanych wątków, a tym bardziej tak zwanego “kopiowania kopii”. Moją ulubioną tematyką jest mitologia, najbardziej skandynawska, fantastyka zwykła oraz naukowa, dobrym thrillerem lub horrorem nie pogardzę.
alt
Airzel:
Siema, pytanie kontrolne lubisz seriale? Jak tak to jakie?
Nie przepadam za aktorstwem, z reguły większość (ale nie wszyscy) gra sztucznie i trudno wbić się w klimat, fabułę. Są oczywiście wyjątki, które naprawdę szanuje.
Myślę, że do ulubionych zaliczę serial: “Wikingowie”

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
To ładnie z twojej strony, Wikingowie są rewelacyjni ;) Gdybyś jednak chciała aby coś polecić, to wal śmiało ;d

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
Airzel:
To ładnie z twojej strony, Wikingowie są rewelacyjni ;) Gdybyś jednak chciała aby coś polecić, to wal śmiało ;d
Myślę, że znajdę do tego wątek i tam napiszę. Jeszcze przyznam, że jestem tak zafascynowana serialem Wikingowie przez co te inne perełki wyleciały mi po prostu z głowy :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Skąd pomysł na nick?
A tak po za tym to witaj :3

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

Zetsubou Billy:
Yo!
Skąd pomysł na nick?
A tak po za tym to witaj :3
Mój nick został zaczerpnięty z nazwy utworu grupy Satyricon, pure black metal.

Przy okazji ekspresje twarzy na twoim rysunku przyciągają wzrok :)

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Och witaj serdecznie!
Bardzo się cieszę, że zmieniłaś zdanie i jednak się u nas zarejestrowałaś! Mam nadzieję, że pobyt tutaj sprawi Ci wiele radości :D
Moje pytanie to czy lubisz koty i jaki masz kolor włosów ^^

PS. Dziękuje za komplement w sprawie rysunku >v< To naprawdę wiele znaczy!

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Tak, rysunek stworzyła dla mnie specjalnie Kiicia :)))))

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
Kiicia:
Och witaj serdecznie!
Bardzo się cieszę, że zmieniłaś zdanie i jednak się u nas zarejestrowałaś! Mam nadzieję, że pobyt tutaj sprawi Ci wiele radości :D
Moje pytanie to czy lubisz koty i jaki masz kolor włosów ^^

PS. Dziękuje za komplement w sprawie rysunku >v< To naprawdę wiele znaczy!
Mam coraz wiekszą nadzieję na czerpanie przyjemności tutaj :)
Tak, bardzo lubie koty, możliwe że nawet z powodu podobiestwa mojej osoby do nich. Także wszędzie chodze swoimi ścieżkami :D Najbardziej ciągnie mnie jednak do tych nabormuszonych.
Co do koloru włosów…hmm. Trudno mi powiedzieć.
A co do rysunku, po prostu sama rysuje i nigdy nie przrmilczam cudzych prac, masz potencjał i go nie zmarnuj :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Przesłuchałem kilka utworów Satyricon, w życiu o nich nie słyszałem aż do teraz. Nawet, nawet sobie pogrywają :)

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

Zetsubou Billy:
Przesłuchałem kilka utworów Satyricon, w życiu o nich nie słyszałem aż do teraz. Nawet, nawet sobie pogrywają :)
Moc Skandynawskich wojowników. Wiadomo, nie każdy przepada za takimi brzmieniami oraz klimatem.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Uwierz moi sąsiedzi będą zachwyceni XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom