Niezwykłe przypadki Flapjacka

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member

Flapjack jest małym chłopcem, który został wychowany przez wieloryba Bańkę w Sztormowie. Wkrótce jednak Bańka ratuje starego pirata Kapitana Knykcia, który opowiada różne historie o wyprawach morskich, napełniając w ten sposób chłopca pragnieniem wyruszania w taką podróż. Aby móc to osiągnąć, musi zdobyć sympatię kapitana, często pakując się przez to w kłopoty. Cała trójka spędza czas w porcie, aby zdobyć pieniądze, które pozwolą im ruszyć w podróż i zdobyć tytuł Łowcy Przygód.
Jeśli chodzi o psychiczność, to ta kreskówka wygrywa. Szczególnie zapamiętałem kolesia który lizał się z laską, KTÓRĄ BYŁA ZROBIONA Z CUKIERKÓW.

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

To w sumie było dziwne, fajne, ale dziwne.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Oglądałem kilka odcinków, jednak nie przypadło mi zbytnio do gustu, chociaż pani wieloryb bardzo sympatyczna :)

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Też nie przypadło mi do gustu, takie 6/10

Ostatnia edycja:
T

Turel

Bajka zbyt obleśna i obrzydliwa by dało się ją oglądać. Dlatego za nią nie przepadałem, dodatkowo gł bohater był jednym z najbardziej wkurzających kolesi w historii animacji, o czym przekonacie się sami niedługo jak pochwalę się w dziale twórczość swoim filmikiem na temat denerwujących postaci z kreskówek. Do tego mało zabawna a i fabuła kulała.

Co ciekawe, stworzył ją J. G. Quintel, późniejszy twórca Zwyczajnego Serialu, jednej z lepszych współczesnych produkcji. To dziwne i ciekawe jak jeden i ten sam człowiek jest w stanie stworzyć tak różne i odmienne produkcje, z których jedna to hit, a druga to kit.

Flapjack ode mnie otrzymuje 1/10. Przykro mi.

Ostatnia edycja:
Top Bottom