No game No life

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kefasoo

Witam, otóż poszukuję informacji dotyczących ngnl chciałbym się dowiedzieć czy będzie drugi sezon, czy też film bo nie jestem pewien, prosiłbym o szczegółowe informacje jak ktoś ma :) (jeżeli był taki temat prosiłbym o link)

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
15 lipca 2017 ma się ukazać kinówka No Game no Life, pokrywająca szósty tom novelki.

Więcej info pod tymi adresami:

Ostatnia edycja:
K

Kefasoo

Dzięki za informację, ehh szkoda że prequel :’( Poza tym gdzie bedzie można obejrzeć kinówke ? :v

Ostatnia edycja:
K

Kefasoo

Dzięki za informację :v, Wiesz może gdzie będzie można obejrzeć kinówke?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Myślę, że dopiero jakiś czas po emisji w kinach. W momencie, gdy ukaże się wydanie BD/DVD. Z reguły trwa to około pół roku, rok. Oczywiście znając życie wcześniej ukażą się jakieś magiczne wydania z chińskimi napisami, jednakże polecam poczekać na normalne wydanie BD/DVD. Zdecydowanie lepiej jest obejrzeć film w dobrej jakości. Jeśli chodzi o to, gdzie będzie można obejrzeć kinówkę: pewnie za jakiś czas ukaże się gdzieś na jakimś serwisie z anime wersja z napisami. Ale to trzeba poczekać.

Ostatnia edycja:
Top Bottom