O mnie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

system

Siemanko!

Nie bede tu pisala referatu, szybko streszcze wszystko czego nie dalo by sie wpakowac w tabelke.
( Brak pl znakow z powodu mieszkania za granica. )

Imie: Karolina.
Zainteresowania: Rysowanie, furry, anime, manga, jazda na rolkach, nolifienie, ksiazki.

Krotko o mnie:
Jak juz mowilam, mieszkam za granica, w Niemczech. Jestem typowym nolifem, w realu nie mam przyjaciol, siedze ile moge na kompie. :^)
Nie przepadam za osobami jarajacymi sie wszelkim gownem ( W powodu owego nie nazywam sie otaku, mimo ze robie co kazdy inny w fandomie. ), uzywajacymi z 3 emotkek na jedno zdanie oraz debilami. ( Rzucanie sie na kogos po powiedzial " Otakurwa, Mangozjeb, Chinsa bajka i tp. rowniez do tego zaliczam. )
Co chwile robi bledy gramatycznie albo literowki.

Slucham:
Slucham w sumie wszystkiego, przepadam za vocaloidami, rapem, dubstepen, metalem, j-popem, rockiem, soundtrackami i po prostu wszystkim co w padnie mi w ucho.

Ulubione anime, bo chyba tylko o to tu w sumie biega:
  • Soul Eater ( Poza fillerami, ale to tyczy sie kazdego anime :`C )
  • One Piece
  • Parasite
  • NGNL
  • FMA
  • Bleach
  • 1 sezon Log Horizon, 2 jakis dziwny
  • 1 sezon Black Lagoon
  • Darker than black
  • Hellsing + Hellsing Ultimate
Manga:
  • Bakuman
  • Soul eater
  • Parasite
  • Bleach
  • One Piece
  • Darker than black

Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, Jam jest Nekrin de Nekrinius!
Fajne zainteresowania masz podobne do moich większość, chcesz może razem pograć w starbounda? XD

Ostatnia edycja:
K

Kahl

Witam! Życzę mięłgo pobytu!
Już Cię kocham za Bleach’a! Jaka ulubiona postać?! :)

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Yankesss:
Witam, Jam jest Nekrin de Nekrinius!
Fajne zainteresowania masz podobne do moich większość, chcesz może razem pograć w starbounda? XD
Nawet nie wiem co to :^) Nolifienie nie zalicza sie tylko do gier

Monster

Monster

New member
Widze ze kolejna osoba z zagranicy … calkiem milo. No i witam serdecznie xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No wiem że nie tylko gier ale byś może grała z nami, pirata ściągneła i grał z nami XD
Ja też robie błedy ale temu że za szybko pisze i nie patrze na to.

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Sieemson, jakie tam książki najchętniej czytujesz? :) Miłego pobytu na forum życzę!

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A właśnie ulubione postacie One Piece i dołaczam sie do pytania Ali, jakie ksiązki lubujesz?

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Yankesss:
No wiem że nie tylko gier ale byś może grała z nami, pirata ściągneła i grał z nami XD
Ja też robie błedy ale temu że za szybko pisze i nie patrze na to.
Ja robie bo w polsce nie mieszkam, a za czasow mieszkania w polsce bylam zasranie tempa i za chu** sie nie uczylam. " grał z nami XD "Jestem dziewczyna, co chyba mozna wywnioskowac po imieniu wgl. Sprawdze co to za gra na necie, moze pogram jak mi sie spodoba. :v

Yankesss

Yankesss

Donator
Oj no sorki, każdemu czasem się zdarza szczególnie po tej głupwce jaka była na chacie XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A kojarzysz może Księcia Cierni? Bardzo dobra książka fantasy którą polecam mocno.

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Yankesss:
Oj no sorki, każdemu czasem się zdarza szczególnie po tej głupwce jaka była na chacie XD
wybaczam :v
co do gry, wyglada jak minecraft w 2d, odpuszcze sobie, ale dzieki za propozycje

Yankesss

Yankesss

Donator
Może i wygląda jak minecraft w 2D ale to zupełnie co innego, no ale ok trudno.
Przypominam o tym, jakie lubujesz postacie z One Piece?

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Yankesss:
A kojarzysz może Księcia Cierni? Bardzo dobra książka fantasy którą polecam mocno.
ostatnio jedynymi polskimi ksiazkami byl wiedznim, ktorego okazjonalnie dostalam od cioci, ktora byla u nas w odwiedzniach i cos co nie wyszlo jeszcze w niemczech. polkich tytulow nie bede raczej kojarzyla. brzmi nawet ciekawie ta ksiazka, ale mam juz liste zyczen, moze poczytam jak dorwe sie do reszty.

Yankesss

Yankesss

Donator
To nie polski tytuł…ale no jak każda bardzo dobra książka fantasy jest tłumaczona na inne języki XD
Ale ok już nie męcze w witajkach i dzięki za pomoc w wbiciu na 4 miejsce w topce postów ^^

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Yankesss:
Może i wygląda jak minecraft w 2D ale to zupełnie co innego, no ale ok trudno.
Przypominam o tym, jakie lubujesz postacie z One Piece?
Kc tylu, ze trudno liste zrobic.
Lubie Ace´a, Zorra, Bon Clay´a, Smokera, Nami, Lawa, Corazona, Aokjego, Robin i pewnie innych o ktorych bezczelnie zapomnialam.

S

system

alt
Yankesss:
To nie polski tytuł…ale no jak każda bardzo dobra książka fantasy jest tłumaczona na inne języki XD
Ale ok już nie męcze w witajkach i dzięki za pomoc w wbiciu na 4 miejsce w topce postów ^^
Nie chodzi mi o autora, ale o to ze np. igrzyska smierci po niemiecku to " Die Tribute von Panem ". Mieszkajac w Polsce raczej nie ogarnal bys o co mi biega z niemiecka nazwa ksiazki.

Top Bottom