O Powitaniu!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Murasaki

New member
Witam! Nazywam się Murasaki/Weronika i można powiedzieć, że jestem tu trochę z bardziej służbowej strony. Mam 23 lata i mieszkam w Warszawie. W sumie już od dzieciństwa kocham Anime i Mangi ale nie powiem miałam dość długą przerwę od takiego rodzaju rozrywek. I Teraz wielki powrót bo piszę pracę magisterską na ten temat i doszukuję się informacji właśnie na tym forum :D

Moimi ukochanymi anime są Naruto, Shaman King, Lovely Complex, Orange, więc w sumie można się domyślić za jakimi gatunkami przepadam.

SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj! Wpadaj na czat, bo tam się dzieje najwięcej. Jeśli masz jakieś pytania, to pytaj śmiało 🙂
Lubisz smoki?
Jakiej muzyki słuchasz?

Rota

Rota

Active member
Miło, że do Nas dołączyłaś : )
Ja jestem z Poznania, mam na imię Dorota (ale mów mi Rota), 24 lata i 158cm wzrostu 😎
Zapraszam do wypowiadania się na różne tematy,mamy tu również takie “forumowe gierki” typu “Oceń utwór powyżej” czy też “Skojarzenia”, jest tego dosyć sporo.
Baw się tu dobrze, postaramy się pomóc jak tylko będziemy mogli : )
No i oczywiście zapraszam na czat!

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
SZAMANÓW KRÓLEM, KRÓLEM BYĆ :D

Jaki temat konkretnie masz magisterki, podziel się, może pomożemy :D

agellow

agellow

New member
Hejka, ciekawy temat na magisterkę :p o czym dokładniej piszesz? W kontekście anime i mangi myślę, że warto też wspomnieć o nowelkach, które w dużej mierze są materiałem źródłowym.
Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie powstawania anime, róznych gatunków, różnic pomiędzy komiksem a mangą itp. To wal śmiało postaram się pomóc. Tak poza tym to baw się dobrze na forum i wpadaj na chat 😛

Ostatnia edycja:
Top Bottom