Obowiązkowy pierwszy post

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Mothy

Hej, jestem Mothy, ale można mi też mówić Nat, jeśli tak jest łatwiej (choć już mniej oryginalnie). Nick bierze się z mojego obsesyjnego zamiłowania do nocnych motyli. Oprócz królików, są to właśnie moje absolutnie ulubione zwierzęta. A, no i mam 19 lat.
Generalnie to przyszedłem tutaj głównie z tego powodu, że nie mam zbyt wielu znajomych, którzy interesują się anime, czy mangą. Mam nadzieję, że to się zmieni ^^
Pierwszą styczność z anime miałem przy okazji oglądania Pokemonów i Naruto. Potem były Wilcze Dzieci, a wciągnąłem się na dobre przy Danganronpie. Do tej pory jest to jedna z moich ulubionych serii.
Poza tym to interesuję się grami, zarówno komputerowymi, jak i konsolowymi (tutaj przoduje marka PlayStation i słodkiej nostalgii smak). Od czasu do czasu rysuję, z przyzwyczajenia albo jak mnie coś natchnie. Nie są to wbrew pozorom ludziki z animców, a zwierzaki albo kucyki z My Little Pony.
Iii… w zasadzie to by było na tyle!

Ostatnia edycja:
Saquato

Saquato

Donator
Witaj Mothy na forum!
Że tak zapytam, jakiś ulubiony typ gier? Typu rpg itp

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Witaj, twój nick skojarzyłem z historyjką o czymś takim jak Mothman (wyguglujcie sobie)
Kawę pijesz?
Co robisz tak w życiu? Uczysz się ? Pracujesz?

Nie chce mi się myśleć nad pytaniami, bo mi mózg się roztapia od tego ukropu.
Baw się grzecznie z innymi dziećmi i wbijaj na czat

Ostatnia edycja:
M

Mothy

alt
Saquato:
Witaj Mothy na forum!
Że tak zapytam, jakiś ulubiony typ gier? Typu rpg itp
Najbardziej cenię sobie przygodówki i platformówki, które w dzisiejszych czasach są gatunkiem ginącym. Całe szczęście mamy próby przywrócenia dawnego ładu z tytułami takimi jak Yooka-Laylee, czy reboot Crasha Bandicoota.
Ale generalnie MMORPG też mnie interesują.
alt
Zetsu:
Witaj, twój nick skojarzyłem z historyjką o czymś takim jak Mothman (wyguglujcie sobie)
Kawę pijesz?
Co robisz tak w życiu? Uczysz się ? Pracujesz?

Nie chce mi się myśleć nad pytaniami, bo mi mózg się roztapia od tego ukropu.
Baw się grzecznie z innymi dziećmi i wbijaj na czat
Mothmana znam, nie przepadam.
Kawy nie lubię, toteż nie piję.
Skończyłem liceum. Dalej idę na studia - jeszcze nie wiem jakie, bo trochę mi mętlik w głowie narobiono.

Upał to zmora. Wolę deszczową pogodę.
Jak miło, że nadal jestem uważany za dziecko x’D Bo na dorosłego… nie dorosłem.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Co do studiów wybierz takie, które tobie odpowiadają. Jeśli nie chcesz to nie idź na uczelnię. Ja boleśnie się przekonałem jaka to stara czasu, ale to ja i moje zdanie.

Dorastanie… To brutalne, najlepiej być chyba wiecznym dzieckiem (Zetsu i jego filozofia XDDD)

Słuchasz może japońskiej muzyki?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Dziołchy! Dziołchy! Tabunem mnie tu, mamy chłopaka gustującego w BL!!!111!!oneoneone
A tak na serio witaj w naszej tajnej bazie ;)

Ostatnia edycja:
M

Mothy

alt
Zetsu:
Co do studiów wybierz takie, które tobie odpowiadają. Jeśli nie chcesz to nie idź na uczelnię. Ja boleśnie się przekonałem jaka to stara czasu, ale to ja i moje zdanie.

Dorastanie… To brutalne, najlepiej być chyba wiecznym dzieckiem (Zetsu i jego filozofia XDDD)

Słuchasz może japońskiej muzyki?
Moja matka za to mówi, że nie pójście na uczelnie to strata czasu :D I w moim akurat przypadku, chyba ma rację.

Dorastanie = obowiązki. Największy minus tego wszystkiego. Poza tym, to chyba pozostaje tylko problem odpowiedzialności.

Słuchać tak na co dzień to nie, ale zdarzy się, że zapuszczę sobie jakieś kawałki K-Popu, albo coś w tym rodzaju.
alt
Tanovan:
Dziołchy! Dziołchy! Tabunem mnie tu, mamy chłopaka gustującego w BL!!!111!!oneoneone
A tak na serio witaj w naszej tajnej bazie ;)
I po co mię te dziewczyny? x’D

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Witam, pozdrawiam.
Baw się z nami dobrze i wracaj często…

Jakiej słuchasz muzy?
Z jakiego regionu nadajesz?
Lubisz boczek?

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum! Wbijaj na czat i baw się dobrze.

Grasz na jakimś instrumencie?
Lubisz smoki?

Ostatnia edycja:
V

venus

Witaj!
Mocno się cieszę, że wreszcie mogę kogoś przywitać :3
Interesujesz się oprócz gier może jeszcze czymś związanym z komputerami?
Jakieś anime Ci się podobało mocno jak Danganronpa? Jak tak, to jakie?
Lubisz kebab?
Baw się dobrze i wpadaj na czat! :)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Cześć ^^
Oglądasz MLP, czy tylko rysujesz? Który kucyk jest Twoim ulubionym i dlaczego to Pinkie Pie? xD

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
O jacie jacieeee ^.^
Bardzo bardzo miło mnie cię witać >.<
Jaki jest twój ulubiony kolor ? ( Obstawiam czarny ;-; )
Ulubione jedzonko ???
I ulubiona Słodycz ( Ta ta wiem, to też jedzonko ^.^ )
Wpadaj na czat ^.^ !!! Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Witaj, cześć i czołem! Dawny brony pozdrawia!
Jak zwykle podstawowe pytania zadane tak więc: Czy masz kraje do których chciałbyś pojechać?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Yo!
Jestem Benek aka Mariuszek.
Z którego miesiąca i miasta jesteś?
Co sadzisz o związkach homoseksualnych?
Kochasz alpaki tak bardzo jak ja?
Baw sie dobrze i milo spędzaj czas ;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, mam nadzieję, że będzie Ci tu dobrze równie dobrze, jak i nam, nie pisałaś nic o książkach. Czytasz jakieś, szanujesz? Pisałaś o grach komputerowych, interesuje Cię informatyka czy wyłącznie gierki?

I ostatnie pytanie, pisałaś, że lubisz króliki, w jakiej formie najbardziej? Pasztet jakiś, pieczeń może?

Baw się dobrze. Wpadnij czasem na konfe, oczywiście jeśli masz na to ochotę.

Ostatnia edycja:
M

Mothy

Haha, o kurde, ile odpowiedzi. Normalnie się fejm ze mnie zrobił
alt
fooze:
Witam, pozdrawiam.
Baw się z nami dobrze i wracaj często…

Jakiej słuchasz muzy?
Z jakiego regionu nadajesz?
Lubisz boczek?
Ogółem wszystkiego, ale najbardziej odnajduję się w klimatach hard rocka. Papa Roach to mój najbardziej ulubiony zespół od dobrych paru lat.

Z Dolnego Śląska!

Może to dziwne, ale nigdy nie jadłem.
Gintoki Sakata:
Witaj na forum! Wbijaj na czat i baw się dobrze.

Grasz na jakimś instrumencie?
Lubisz smoki?
Nie gram, choć kiedyś marzyło mi się nauczyć gry na gitarze. Ale to dawne marzenia, i już nieaktualne.

Smoki - jak najbardziej! Dlatego w ulubionych grach mam Spyro. W sumie pewnie gdyby nie on, to bym się do smoków nie przekonał.
alt
Feitan:
Cześć ^^
Oglądasz MLP, czy tylko rysujesz? Który kucyk jest Twoim ulubionym i dlaczego to Pinkie Pie? xD
Oglądam, oglądam. Moim ulubionym zawsze była Derpy Hooves :p Ale Pinkie też spoko-loko-foko!
alt
Armila15:
O jacie jacieeee ^.^
Bardzo bardzo miło mnie cię witać >.<
Jaki jest twój ulubiony kolor ? ( Obstawiam czarny ;-; )
Ulubione jedzonko ???
I ulubiona Słodycz ( Ta ta wiem, to też jedzonko ^.^ )
Wpadaj na czat ^.^ !!! Miłego dzionka
Dlaczego czarny? ;o Najbardziej lubię błękitny.

Jedzonkoo… jakakolwiek forma pieczonych ziemniaków :3

Ze słodyczy to chipsy. Nie są słodkie, ale też się wliczają. Chyba.
alt
Torrez:
Witaj, cześć i czołem! Dawny brony pozdrawia!
Jak zwykle podstawowe pytania zadane tak więc: Czy masz kraje do których chciałbyś pojechać?
Ojej, a czemu dawny? Fandom dał kopa, czy ci się znudziło? :c

Jak już miałbym gdzieś jechać to do Stanów. Nie wiem dlaczego, ale wydają mi się być najciekawszym krajem.
alt
Benek:
Yo!
Jestem Benek aka Mariuszek.
Z którego miesiąca i miasta jesteś?
Co sadzisz o związkach homoseksualnych?
Kochasz alpaki tak bardzo jak ja?
Baw sie dobrze i milo spędzaj czas ;)
Z kwietnia, z Kłodzka.

Jako homoseksualista, domyśl się… :'D

Alpaki są słodkie! Chciałbym kiedyś jakąś pogłaskać.
alt
byters:
Witaj, mam nadzieję, że będzie Ci tu dobrze równie dobrze, jak i nam, nie pisałaś nic o książkach. Czytasz jakieś, szanujesz? Pisałaś o grach komputerowych, interesuje Cię informatyka czy wyłącznie gierki?

I ostatnie pytanie, pisałaś, że lubisz króliki, w jakiej formie najbardziej? Pasztet jakiś, pieczeń może?

Baw się dobrze. Wpadnij czasem na konfe, oczywiście jeśli masz na to ochotę.
Właściwie to jestem facetem x’D

Szanuję bardzo Rok 1984. Przestałem czytać parę lat temu, ale ostatnio do tego wracam. Niedługo będę się zabierać m.in. za Folwark Zwierzęcy: Reaktywację.

Informatyka mnie interesowała dawno temu jak nie wiedziałem jeszcze, że to wszystko będzie tak skupione na matmie. Dalej od czasu do czasu lubię się dowiedzieć, co tam nowego w tej sferze, ale hardkorowym fanem nie jestem.

Oj, nie! :c Króliki tylko żywe, całe, do głaskania i przytulania.

Ostatnia edycja:
M

Mothy

alt
Feitan:
alt
Mothy:
Ale Pinkie też spoko-loko-foko!
Kocham to powiedzonko ~
Grasz w jakieś gry na android/ios?
Albo w Elsworda?
Gram tylko w jedną jedyną i prawdziwą grę - Monster Super League. Na początku myślałem, że to będzie zrzynka Pokemonów, ale byłem w błędzie :p Fakt, parę rzeczy się tam pokrywa, ale nie jest to kopia.

W Elsworda nie grałem. Wolę MMORPGi, które są “w pełni” 3D.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Grałam nawet, ale Sumoners War to to nie jest. Jakoś mi nie podeszło.

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Mothy, jeśli chodzi o fandom to po prostu znudzenie tematem. Choć wspominam go bardzo dobrze, poznałem wiele fajnych osób, serial wypełnił pustkę w moim dawnym życiu. Najbardziej jednak polubiłem odnogę fandomu: uniwersum TCB. Do dziś słucham muzyki fandomowej. Od 2012 do połowy 2014 trwała ta moja faza, jednak wszystko się kiedyś kończy.

Ostatnia edycja:
Top Bottom