Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Obrazki yuri
Autor wątkuEyirie
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
KOlejny wątek mający na celu uzbieranie obrazków dla Eiu :-D Tym razem chcę yuri! XD Mam ostatnio jakąś fazę na to i rysowanie tego więc się muszę napatrzyć
Repy dam jutro bo dziś limit wykorzystany… T^T za najlepsze obrazki dam XD
moje preferencje?
długie włosy, brak okularów, cycki nie jak wymiona krowy ale i nie płaski parkiet, mile widziane loki czy białe albo różowe włosy sceny pozostawiające coś wyobraźni…
No bo lesbijki maja częściej orgazm niż kobiety hetero… Ale co do tych drugich tylko kwestia znalezienia partnera co potrafi zaspokoić i zadba o swoją dziewczynę chyba
Swoją drogą… skopiuj geny Yankesssa wychoduj kobietę na podstawię jego genów i uczyń klona Yankesssa swą seks kobitką, Yankesss zaś chyba nie powinien mieć, żadnych ale jeśli będziesz się seksiła z jego klonem w wersji damskiej. Bo To jednak On i to jednak kobieta, ba by mógł się masturbować nawet :3