D
D4VE
Witam wszystkich! Jako iż jestem osobą z dużą ilością wolnego czasu postanowiłem wydać mangę. Na razie jednak jestem na poziomie pisania scenariusza więc pewnie trochę to jeszcze potrwa (tym bardziej że najprawdopodobniej będę musiał zatrudnić grafika a budżet mam gorszy od studenta
). W związku z tym zacząłem planować wszystko tak aby po skończeniu mangi nie okazało się że wysiłek który w to włożyłem pójdzie na marne i nie znajdę wydawnictwa. Niestety w internecie nie udał mi się znaleźć żadnych informacji o polskich wydawnictwach skłonnych wydawać mangę początkujących autorów. Zwracam się zatem do Was drodzy forumowicze. Czy znacie jakieś polskie wydawnictwa zajmujące się początkującymi autorami?
P.S. Jestem niepełnoletni jednak słyszałem, że nie za bardzo muszę się tym martwić. No cóż… Jeśli coś pójdzie nie tak to najwyżej pokombinuję z wydaniem jej samodzielnie ;P
Pozdrawiam,
Thedzieciakktóryporywasięzmotykąnasłońce
P.S. Jestem niepełnoletni jednak słyszałem, że nie za bardzo muszę się tym martwić. No cóż… Jeśli coś pójdzie nie tak to najwyżej pokombinuję z wydaniem jej samodzielnie ;P
Pozdrawiam,
Thedzieciakktóryporywasięzmotykąnasłońce
Ostatnia edycja: