Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
OGame
Autor wątkuEgil
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Nie zebym narzekał, bo nie w tym rzecz, ale skoro wcześniej ustaliliście, że nie dołączacie do mnie, tylko tworzycie własny, to może niech ma on jednak Animes w nazwie? Poprzednia propozycja sił zbrojnych nie była zła.
No to niech ktoś kto na pewno będze grać a jak nie będzie to da transfer przywództwa stworzy ten sojusz z animes
i zobaczymy co na to inni
Bo w sumie ja na razie jestem w sojuszu yankesa “Nekronus”
Mieć zawsze elektrownie na takim poziomie by nie musieć wynosić na orbitę satelit słonecznych.
-Chcesz zrobić grawitony, najlepiej na planecie mającą pozycję 1 w układzie.
Brakuje ci deuteru do wysyłania floty na 15 pozycji w układzie będziesz mieć najwięcej deuteru na godzinę. To dobre miejsce na pozyskiwanie paliwa dla floty.
Jeśli obrona nie zamienia się w złom to bunkier jak zamienai się w złom to też bunkier. Nikt nie atakuje planet jeśli ma w walce stracić 75% floty zyskując tylko 50% wartości utraconych jednostek.
Gwiazdy śmierci się nie opłaca budować, lepiej wydać te surowce na bombowce lub owieczki.
Lub jak ktoś potrzebuje to mogę trochę podesłać. Tak po za tym przeganiam was z punktami.
Widać, że jesteście dość świeżymi graczami w OG.
Więc możę chcecie wiedzieć jak zaczynać i jak powinno się grać na początku by się szybko rozwijać i zapewnić sobie byt w galaktyce