Oglądanie anime na Smartphonie/Tablecie.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Lumek

Lumek

Donator
Jak poprawić komfort oglądania anime na telefonie ? Jest na to prosty sposób, według mnie jest to jedna z lepszych aplikacji do oglądania anime po polsku.
Ale od czego zacząć?
Więc:
Krok 1:
Tworzymy konto na tej stronie Rejestracja :)
Krok 2:
Pobieramy na telefon tą aplikację i ją instalujemy.

Podrzucam tutaj Virus Scan

Krok 3:
Logujemy się do aplikacji kontem które stworzyliśmy.

Krok 4:
Szukamy interesującego nas anime(lub gatunku). Wybieramy numer odcinka i oglądamy :)

Mamy do wyboru kilka playerów :)

Miłego oglądania

Strona projektu.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dobry poradnik, dzięki.

Ja kiedyś korzystałem z XBMC, muszę sprawdzić czy to jeszcze działa.
Też była to dosyć wygodna sprawa. A z tego co pamiętam był tam shinden, anime-odcinki i jakieś angielskie strony.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Dzięki stary :D Niby sam poprostu włączam chrome na fonie i normalnie oglądam, ale tak jest dużo wygodniej.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
alt
Domen:
Dobry poradnik, dzięki.

Ja kiedyś korzystałem z XBMC, muszę sprawdzić czy to jeszcze działa.
Też była to dosyć wygodna sprawa. A z tego co pamiętam był tam shinden, anime-odcinki i jakieś angielskie strony.
Shindenie też jest sporo odcinków z anime-odcinki :D

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Ja aktualnie posiadam lumie (czyli chyba najgorsze co może być), ostatnimi czasy nie mogę na niej odtworzyć anime np z shindena… Youtube śmiga jak trzeba, wygląda jakby nagle jej zabrakło czegos jakies wtyczki czy cus. Moze macie jakas rade? Próbowałem ściągnąć ta apke co jest podana w tym temacie lecz niestety bez skutku.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom