Ogólnie o mafii

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Wszystko fajnie tylko dlaczego Jesus w każdej mafii ginie jako pierwszy? :D

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
To jest takie sprawdzanie, czy zmartwychwstanie.

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Nie wiem, pewnie dlatego, że dobrze typuję XD plz nie zabijać w następnej

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Po moich akcjach w tej mafii, w następnej mafii nikt mi nie będzie wierzył, więc będzie jeszcze ciekawiej.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Han, ale kiedy ja byłem zabójcą w Mafii Egila to też ściemę waliłem mistrzowsko :D, myślę, że uwzięcie się na kogoś w mafiach to głupi pomysł, bo z rzadka tak bywa by jeden user 2 razy z rzędu dostawał rolę zabójcy.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Wiem, tak tylko sobie głośno myślę. Zależy czy role są dobierane/losowane. Wtedy może dziać się różnie.

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
Prawdopodobnie 1-sza mafia, w której nie zginąłem…szok

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Han, ale tak czy inaczej, nie powinno się kierować poprzednimi mafiami, to może być zgubne. A Ty akurat przebiegły byłeś w mafiach, w których byłeś dobry także, więc nie sądzę by Ciebie ludzie się czepiali :)

Gratki Izril ;)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Nie no, w tamtym poście, drugie zdanie nie tyczyło się pierwszego. Chodziło o to, że przy dobieranych rolach można zastanawiać się, jak zostały one dobrane.

Nie powinno się kierować w kwestii tego, kto jest dobry, a kto zły, ale gdzieś w podświadomości i tak rozmyślasz, kto może być najbardziej niebezpieczny, więc no.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ale nie zawsze Ci MG powie jak typował, względnie czasem zagadki pomocne bywają :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
No wiem, że nie zawsze. Ale czasami były takie informacje, z tego co pamiętam. Ale mniejsza o to, bo tak naprawdę piszemy o maśle maślanym.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Fakt, zaczekamy do kolejnej mafii, którą, ponoć, teraz Feitan miała robić i zobaczymy xD

Ostatnia edycja:
Cahir

Cahir

Member
Ja w sumie miałem ubaw, bo w sumie wybierałem cele zabójstw tak, żeby było to tematycznie pasujące do fabuły, a okazało się, że przy okazji ubijałem najważniejsze role :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumie myślałem, że mnie zabijecie, bo zdarzało się, że dostawałem istotne role :p, w sumie dobrze, że w tej nie dostałem, bo nie byłem zbyt dużo aktywny

Ostatnia edycja:
Top Bottom