Ohayo! :3

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Risu

Ohayo minna!~
Jako, iż jest to moje pierwsze zaangażowanie w jakiekolwiek forum o anime (a to dziwne z racji tego, że z anime związany jestem od ponad 6 lat >.<) chciałbym się przedstawić w sposób czysty i konkretny. Mam na imię Wiktor za niecały miesiąc stuknie mi 20. Pierwszym anime jakie oglądnąłem był oczywiście nieśmiertelny Dragon Ball Z :D Zaraz po ukończeniu serii ruszyła lawina i pochłaniałem kolejne tytuły niczym Happy ryby. Uwielbiam anime z ogromną ilością walk, najrozmaitszych odmian magii, reiastu czy licho wie jakich jeszcze nadnaturalnych sił, lecz nie pogardzę dobrym dramatem, horrorem czy… yaoi. Konkretne tytuły jakie utkwiły mi w głowie to D. Gray Man, Bleach, Fairy Tail, Shingeki no Kyojin, SAO czy obie serie Naruto.
Muzyki słucham najróżniejszej, uwielbiam mocne brzmienia typu Girugamesh a gdy potrzebuję czegoś lżejszego odpalam mój ulubiony kpopowy girlsband - 2ne1 ;)
Tak poza tym to zawsze chciałem mieć kota. Koniecznie czarnego!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Cześć! Witam Cię na naszym forum. Baw się tu dobrze.
Niestety, sama nie przepadam za tego typu seriami, jakie Ty lubisz. Swoją drogą… Widziałeś Z, a co ze zwykłym Dragon Ballem?

No i w ogóle: lubisz sernik? Masz może konto na MyAnimeList?

Wpadaj na czat!

Ostatnia edycja:
R

Risu

Widziałem wszystkie serie Dragon Ball :) sernik mi sie już troche przejadł i mam konto na MyAnimeList

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
To jak masz, to podrzuć w tym temacie.

I która seria bardziej Ci się podoba?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
O to miło poznać risu, a oglądasz też dragonball super?
Lubisz wędzonki i czy jesteś lewo czy prawo ręczny?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cze

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Do kiedyś.

Ostatnia edycja:
R

Risu

alt
Mroczna:

Najbardziej ta pierwsza :) kiedy wszystko sie zaczyna i bohaterowie są jeszcze młodzi
kiklors:
O to miło poznać risu, a oglądasz też dragonball super?
Lubisz wędzonki i czy jesteś lewo czy prawo ręczny?
Nie przepadam za wędzonkami ;p jestem praworęczny
alt
Avenida:
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p
http://animes.pl//emotki/malpka19.gif

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!
http://animes.pl//emotki/malpka39.gif

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)
http://animes.pl//emotki/malpka20.gif

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…
animes.pl znalazłem wczoraj sam, kiedy zdecydowałem, że chcę dołączyć do takiego forum :) miałem kilka na oku ale zdecydowalem sie właśnie na to, oczywiście, że znam SAO i Fairy Tail jestem nawet w trakcie oglądania FT po raz drugi ;p mangi czytam rzadko, ostatnio mam ogólnie mało czasu, który mógłbym poświęcić na przyjemności ale pracuje nad tym! :3 hmmm… Myśle, że wolę herbatę, bez cukru. Nie słodzę. Ulubiona pora roku to jesień, najbardziej mnie inspiruje. Ciężko wskazać mi jedną potrawę ;p I nie. Nie umiem narysować stożka :c
Laxty:
Cze

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Do kiedyś.
Nie umiem gotować zup u_u
Dobre pytanie, z jednej strony perspektywa bycia pożądanym przez kilku partnerów jest kusząca ale jednak wolałbym poświęcić się jednej konkretnej osobie.

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Hejka~ Zwą mnie Vudzio
Tak samo jak ty to moje pierwsze forum na którym jestem :D
Pytanie… co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
R

Risu

alt
Vudzio:
Hejka~ Zwą mnie Vudzio
Tak samo jak ty to moje pierwsze forum na którym jestem :D
Pytanie… co myślisz o apokalipsie zombie ?
Myślę, że byłaby to bardzo ciekawa opcja świata apokaliptycznego ale już troszke oklepana ;p ale w gruncie rzeczy wolałbym to niż wielkie bum, nie ma ziemi i koniec.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
alt
Risu:
alt
Mroczna:

Najbardziej ta pierwsza :) kiedy wszystko sie zaczyna i bohaterowie są jeszcze młodzi
No to za to masz plusika. Generalnie też uważam, że pierwsza seria była najlepsza. Nie było wyłącznie power-upów jak w Z. No i co by nie mówić, nawet Ci drugoplanowi bohaterowie mieli znacznie większy udział w historii.

Ostatnia edycja:
R

Risu

alt
Mroczna:
alt
Risu:
alt
Mroczna:

No to za to masz plusika. Generalnie też uważam, że pierwsza seria była najlepsza. Nie było wyłącznie power-upów jak w Z. No i co by nie mówić, nawet Ci drugoplanowi bohaterowie mieli znacznie większy udział w historii.
Inne serie skupiały się głównie na niszczeniu świata i odnawianiu go :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom