R
Risu
Ohayo minna!~
Jako, iż jest to moje pierwsze zaangażowanie w jakiekolwiek forum o anime (a to dziwne z racji tego, że z anime związany jestem od ponad 6 lat >.<) chciałbym się przedstawić w sposób czysty i konkretny. Mam na imię Wiktor za niecały miesiąc stuknie mi 20. Pierwszym anime jakie oglądnąłem był oczywiście nieśmiertelny Dragon Ball Z
Zaraz po ukończeniu serii ruszyła lawina i pochłaniałem kolejne tytuły niczym Happy ryby. Uwielbiam anime z ogromną ilością walk, najrozmaitszych odmian magii, reiastu czy licho wie jakich jeszcze nadnaturalnych sił, lecz nie pogardzę dobrym dramatem, horrorem czy… yaoi. Konkretne tytuły jakie utkwiły mi w głowie to D. Gray Man, Bleach, Fairy Tail, Shingeki no Kyojin, SAO czy obie serie Naruto.
Muzyki słucham najróżniejszej, uwielbiam mocne brzmienia typu Girugamesh a gdy potrzebuję czegoś lżejszego odpalam mój ulubiony kpopowy girlsband - 2ne1
Tak poza tym to zawsze chciałem mieć kota. Koniecznie czarnego!
Jako, iż jest to moje pierwsze zaangażowanie w jakiekolwiek forum o anime (a to dziwne z racji tego, że z anime związany jestem od ponad 6 lat >.<) chciałbym się przedstawić w sposób czysty i konkretny. Mam na imię Wiktor za niecały miesiąc stuknie mi 20. Pierwszym anime jakie oglądnąłem był oczywiście nieśmiertelny Dragon Ball Z
Muzyki słucham najróżniejszej, uwielbiam mocne brzmienia typu Girugamesh a gdy potrzebuję czegoś lżejszego odpalam mój ulubiony kpopowy girlsband - 2ne1
Tak poza tym to zawsze chciałem mieć kota. Koniecznie czarnego!
Ostatnia edycja: