Ohayō minna!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Avenida

Avenida

Donator
Hmmm… Wiec tak!
Nie lubie pisać “przywitań” - nigdy nie wiem co o sobie napisać…
Wiec, zaczne od podstaw :

Mam na imie Dominika, jestem pelnoletnia juz od kilku lat (kobiet sie o wiek nie pyta, wiec : ciiiiiii…)
Lubie rysować ;) (pochwale sie kiedys, ale na mangake sie nie nadaje, nie potrafie rysowac…twarzy)
Interesuje sie wszystkim po trochu (doslownie) bo potrafię nawet szpachlowac (tak, wiem…dziwne jak na dziewczyne)
Moja milosc do anime odkrylam kilka miesiecy temu (wiec jestem dość świeża - zdatna do zjedzenia?! :p) obejrzalam juz kilkanascie znanych tytułów, kilka “tasiemcy” sporo i to bardzo mniej znanych tytulow…łącznie kilka set serii :)
Nie potrafie powiedziec, ze jakieś anime jest moim ulubionym, sporo jest tytułów do ktorych wrócę i kazde anime warte jest uwago, każde ma w sobie cos, na co warto zwrocic uwage (tak, mozecie sie ze mna nie zgadzac)
Za mange, bede sie dopiero zabierac, poniewaz nie jestem zwolenniczką “piracenia” i czytania e-booków (pierwsze jednotomowki juz do mnie jada!! <3<3<3<3<3)
W przyszłości zaczne zbierac cale serie (jako pierwsza poleci chyba calosc SAO albo Love Stage!!)
Nie bede was juz dluzej zanudzac ;)

Pozdrawiam i caluje :* i mam nadzieje na owocną wspolprace, i pomoc w odnalezieniu sie w swiecie japonskiej kultury!

Mata nē…
Ps. To tam na dole to ja xd (tak wiem, wyglądam jak dzieciak)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b859e4affa7a.jpg

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Hej mam nadzieje że odnajdziesz tutaj dla siebie swój własny kawałek gleby :3
  1. Co sądzisz o poligamii?
  2. Oglądałaś TG? Polecam szczególnie 2 serię jest boska
    3 .Mala to ty masz? :3

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Laxty
  1. Co sądzisz o poligamii?
    Wiec tak…kiedyś bede miała wlasny harem (tak sobie marzę) wiec mam nadzieje ze to wystarczajaca odpowiedz xD
  2. Oglądałaś TG? Polecam szczególnie 2 serię jest boska
    Chodzi ci o anime Tokyo Ghoul? Nie, jeszcze nie ogladalam, moja lista “do obejrzenia” jest juz tak dluga, ze narazie nie wpisuje na nia nowych tytułów, no i nie za bardzo lubie ta tematyke ;)
    3 .Mala to ty masz? :3
    I sorki ale tego nie zrozumiałam xD

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam serdecznie!

Masz jakąś ciekawą książkę, którą ostatnio przeczytałaś i jest na tyle interesująca, żeby polecić ją szerszemu ogółowi? :)

Też mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze bawić i jeszcze bardziej rozwiniesz swoje zainteresowanie chińskimi bajkami. Tak jak wspomniał Laxty - jeśli nie masz jeszcze konta na My Anime List to polecam założyć, można wszystko ładnie uporządkować i dostaje się świeże informacje o nowych, czy też kontynuowanych seriach. Przy okazji łatwiej będzie Tobie coś polecić, bo będziemy widzieć, jakie tytuły już oglądałaś.

PS: Studiujesz w Poznaniu, czy mieszkasz? Ja sobie tam studiuję :d

@@@ zdążyłaś już odpisać. MAL = My Anime List

Polecam założyć sobie konto i podzielić się nickiem :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Czołgiem!
Kichasz seriami?
Czy koń może założyć firmę?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Okey, co to Mal, juz wiem po prostu nie znalam tego skrótu, jesli chodzi o polecanie mi serii xd jak narazie sobie z tym radze :p
Ale mala założę, jak tylko bede miala czas, bo przeraza mnie wpisywanie na liste tylu tytulow ;o
Ostatnio odnalazlam nowa milosc (yaoi) mrrr… (chyba jestem bardziej nienormalna niż wypada xd)
Co do ksiazek… Nie czytalam wczesniej mangi, a podejrzewam ze inne was nie interesują xd

Ahh… Zdjęcie swoje dodalam odrazu, ponieważ sama jestem osoba ciekawska z natury, wiec lepiej odrazu… Z takiego wychodze założenia. .

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Hejka,
Z czym lubisz naleśniki z dźemem, serem czy może nutellą? :D

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
…z pieczarkami i serem, zapiekane xd ale jesli chodzi o klasyczne to z czekolada i truskawkami xd

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać jestem Paweł i jestem łysy.
Lubisz keczup?

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hej, ile ja bym dal aby byc na Twoim miejscu i rozpocząć przygode z anime od nowa … Lubisz sport? Jaki jest Twoj ulubiony kolor?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemwnko

Miło mi cię przywitać tu :D

Jestem Mistrz Rozpierduchy i jestem niemoralnym sumieniem forum. Ale ostatnio mało aktywnym bo w anglii nie mam komputera. Ale niedługo wracam :D

Czy mogę cię porwać

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
@Dest3r, lubie ketchup xD haha ;)

@agellow, tyle anime jeszcze przede mna do obejrzenia ;) co do pytan…gralam w szkole namietnie w siatkówkę, teraz czasem pogram w nogę, pobiegam troszke i sporo chodze na spacery… (tak, wiem…zaden ze mnie sportowiec)
A ububiony kolor? Stanowczo FIOLETOWY ;)

@Mistrz Rozpierduchy - siemanko, milo mi cie poznać… Porwać sie nie pozwolę (przynajmniej narazie) ale mam nadzieje, że miło spedzimy tu razem czas :p

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Hejka, też witam Cię na forum. Jednak pewna rzecz mnie dość mocno zainteresowała…
alt
Avenida:
Moja milosc do anime odkrylam kilka miesiecy temu (wiec jestem dość świeża - zdatna do zjedzenia?! :p) obejrzalam juz kilkanascie znanych tytułów, kilka “tasiemcy” sporo i to bardzo mniej znanych tytulow…łącznie kilka set serii :)
Kilka miesięcy i kilkaset serii… Nie to, że się czepiam, ale 100 serii i to krótkich zajmuje zazwyczaj około 3-4 miesięcy… A Ty widziałaś jeszcze tasiemce. Tak więc wytłumacz mi ten fenomen, bo siedzę w tym już na tyle długo, że mnie to bardzo zastanawia.

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
No Mroczełku , Ona niedługo Misia z seriami w tym tępie przebije xd

Witaj na forum ^^ standardowe pytanie, czy robiąc kanapkę z serem i szynką … Najpierw kładziesz ser , czy szynk ? To mega ważne XD

A tak poza tym to wpadaj na czat bo tam głównie dzieje się forumowe życie :p no i wbijaj na konfy ^^

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Pytanie kontrolne, od którego wiele zależy, mianowicie czy oglądasz seriale? Jakie? Dlaczego nie? Czy grałaś w Life is strange? Co sądzisz o TG?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
@Mroczna - moze z setkami troche przesadzilam, ale konto na AnimeZone mam od doklanie 14 stycznia i tam juz pękło grubo ponad 100 animcow, a jeszcze wczesniej ogladalam rozne serie na anime-odcinki itd… Pierwszym anime ktore obejrzalam byl…clannad ;o kocham wrecz takie serie jak InuYasha czy Fairy Fail… Zeby cie nie kłamać, srednio dziennie odladam 1 krotka serie liczaca 12 odcinkow… Jak mam czas to nawet 2 :)

@Laska2584 - najpierw szynke a potem ser ;) z czego srednio lubie kanapki ;) (robię swietne curry, kiedyś sie podziele)

@Airzel - nie gralam w “LiT” szczerze powiem ci ze nawet nie kojarze tego tytulu…
Jesli chodzi o Tokyo Ghoul, to nie ogladalam jeszcze wiec sie nie wypowiem, bo jakos srednio ciagnie mnie do krwawych serii (nie lubie horrorow nawet w formie animacji)
A normalnych “seriali” nie ogladam, bo nie… Nie lezy to jakos w zakresie moich upodobań…cos tam kiedys widzialam, ale nie na tyle zebym mogla uznawac sie za jakas wielka fanke, czy tez znawce telewizji komercyjnej…

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam i o zdrowie pytam. Zaprosiłbym na czat, ale już na nim Cię widziałem. Ale pozwól, że się spytam: co rysujesz?

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Cześć.
Rysujesz? Pokaż pokaż pokaż, nie wstydź się.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na forum, mam nadzieję, że dobrze będziesz się tu bawiła i miło spędzisz z nami czas, a także, że poznasz tu wiele wspaniałych osób. Zapraszam na czat i konfy :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom