Ohayo! .w.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Imię: Robert
Lat: w październiku 16 ;_;
3 Ulubione anime: To będzie Mirai Nikki, Deadman Wonderland i SAO
Muzyka: Mogę słuchać praktycznie wszystkiego byle mi się spodobało xD …ale najwięcej to Nightcoru słucham :p
Zbierane mangi: Nie przepadam za czytaniem w internecie a mam jak na razie małą kolekcje Spice and wolf, Deadman Wonderland i Judge.
Reszta: Jeśli was to ciekawi to sami się pytajcie ;p

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witaj serdecznie Robercie!
16 w październiku? Łzy niepotrzebne xD Nikogo nie hejtujemy za wiek o ile jest to człowiek ogarnięty.
Też Nightcore mym żywiołem brofist
Pokaźna kolekcja :D Na pewno większa niż moja xD
A owszem zainteresowany jestem
Ulubiony utwór w Nightcore?

Ostatnia edycja:
M

ManekiNeko

Hejo i witamy na forum.
Coraz więcej nas :) Ja tam 16 kończę dopiero w grudniu i to jest masakra…
Pytanko: masz jakieś inne zainteresowania prócz M&A?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Problem w tym że ja nie chce 16 lat ;-; Chce znów 13 kiedy ludzie i tak dawali mi 16 lat lub więcej ;w;
Ulubiony utwór troszkę ciężko…ale jest taki jeden co inne odrobine przewyższa
A tu już dam drugą piosenkę wtedy
Mówiąc każdy rodzaj to mam na myśli że jednocześnie smutna,szczęśliwa, klasyczna, rockowa. Rodzaj muzyki nie ma znaczenia ważne by dany utwór mi się spodobał ^^
A jeśli chodzi o moje zainteresowania to jest ich tak dużo gdy raz miałem je pisać gdzieś to wymieniałem i wymieniałem XD
A nick stąd że ojciec właściciel ‘FitnessYankesStudio’ To tata jest Yankes, brat Yankess a ja Yankesss XD Też czasem występuje pod nickiem Nekrin bo mi się podoba XD
A lista anime to nie mam ale trochę tego było :p

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Co z grami, jakie gierki pogrywasz? :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Czy lubię masło? Tak lubię masełko na chlebk, a także bardzo lubię przyprawę curry zawsze ją do każdego dania dodaje XD
W jakie gry? No odkąd dostałem od brata nowego kompa to gram w lepsze niż kiedyś ^^ Wtedy wymienię te online…hmmm…to będzie Firefall, Planetsde 2 i przy okazji zaczołem dziś w The Last stand Dead Zone dla zabicia czasu gdy siedzę na przeglądarce :p
Ale także jestem zawsze otwarty na propozycje ^^ (Tylko czekam aż wyjdzie takie SAO XD )
A poza tym Trolol fajny avek mam taki sam obrazek na kompie :p
A i co do gier to też czasem wejde w The mighty quest for epic loot czy jakoś tak…

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Cześć, normalnie znalazłam bratnią duszę >.< też chcę mieć znowu 13lat :p Miło mi poznać <3 i zapraszam na czat ^.^

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Siems! A rysujesz może? :D

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
alt
Yankesss:
Ale także jestem zawsze otwarty na propozycje ^^ (Tylko czekam aż wyjdzie takie SAO XD )
Jeśli chcesz to możemy zagrać w Dota 2, Battlefield 3, czy Total War ROME II lub cokolwiek innego :D

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Robert! Witam Cię serdecznie na naszym wspaniałym forum <3 Powiedz mi skąd jesteś przybyszu? Mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze tutaj bawił :3

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Widzę że łysy cię jeszcze nie atakował :D A zatem SIEMANKO. Może na wstępie parę pytań.
  1. Na siłkę coś chodzisz ?
  2. Co myślisz o Naruto i Dragon Ball ?
  3. Będziesz szedł do technikum czy liceum (a może jeszcze gdzieś indziej xD ) ?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No bo co fajnego w byciu starszym? coraz więcej obowiązków i obowiązków ;-; A 13 lat i prawie nic nie musiałeś robić a w szkole łatwo było :p
A czy rysuje to czasem coś bazgrole ale nie mam devianarta bo i tak nie rysuje tak dobrze jak inni ;-;
uuuu…Total War dobra seria ale Romka 2 nie mam. Batefield nie, jak dla mnie Planetside o wiele lepszy tylko czasem(czaaaseeeeemmmm…) troche mi się rozwala gdy za dużo graczy :p
A przybyłem tu z google bo wpadłem sobie na pomysł i wpisałem SAO forum PBF czy jakoś tak i wy mi się pojawiliście…co prawda PBF to w ogóle nie jest ale forum fajnie i miło wyglądało XD
Na siłownie chodzę głównie jesienią i zimą…w wiosnę i lato za gorąco dlatego ogólnie wole zimę ale chyba najlepsza jesień ;w;
Naruto achhh…wspomnienia z dzieciństwa gdy leciało to w telewizji, całkiem dobrze się wspomina, a dragon ball to mi brat dużo opowiadał i opowiadał więc też dobrze XD
Ach…gdzie pójde…to było tak ż zawsze chciałem iść do liceum na profil mat-fiz ale kilka tygodni przed zakończeniem gimnazjum pomyślałem że może jednak lepiej na humana…ale potem pomyślałem że lepiej do technikum na informatyke…ale potem znów jednak na human a potem mat-fiz aż w końcu zdecydowałem się kiedy dwa dni przed trzebało już wybrać że jednak pójdę na infe do technikum XD
I za dwa dni nowa szkoła ;___;

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Hahaha powodzenia w technikum ;3 Ja strasznie żałowałam wyboru, ciekawe czy w ogóle zdałam ten egzamin i jestem informatykiem? Obyś ty nie żałował~

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Ja tam nigdy nie zalowalem ze poszedlem do technikum a jak dla mnie liceum to strata czasu. Mimo ze logistycy mieli w tym roku najtrudniejszy egzamin ze wszystkich to jakos zdalem wiec jest OK. Co do silowni to jak jara cie budowa ciala The Rocka czy Arnolda to rob diete i trening i ogien bo tak sezonowo to troche lipa (ale kto co lubi xD )

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ja nie mówie o jakimkolwiek technikum ja żałuję wyboru zawodu informatyk XD spodziewałam się jakichś praktycznych umiejętności - naprawy różnych rzeczy, części itp. a dostałam 2 lata worda, offica i accessa, coś co miało niby być programowaniem i dużo grafiki XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Lepsze to niż human raczej bo po tym i tak dostane się na upragnione studia politechniki ;w;

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Niko w takim razie zle sie zrozumielismy xD My bad nigga. I Yankes masz racje po technikum latwiej bedzie sie dostac na politechnike a nawet jak ci sie studia odwidza to zawsze masz jakis zawod a po liceum nie masz NIC

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Zaprszam na naszego forumowego tsa

Ostatnia edycja:
Top Bottom