Ohayō wszystkim!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Morgoth

Ohayō!

Jestem świeżakiem jeśli chodzi o poznanie świata anime ale liczę iż wkrótce się to zmieni ponieważ jestem nim zachwycony. Najbardziej podoba mi się ten specyficzny japoński romantyzm (według mnie trochę przesadzony) oraz nostalgia. Zaczęło się nietypowo bo od… Memoirs of a Geisha. Zaintrygowała mnie ich kultura i zacząłem szukać dalej, a więc Mononoke-hime, Koe no Katachi, Byōsoku 5 Centimeter (piękne wizualnie i merytorycznie), Hotarubi no Mori e itd. Od kilku tygodni bardziej skupiam się na krótkich serialach typu Orange, Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi. Jeśli chodzi o coś dłuższego to Fairy Tail które świetnie pokazuje jakimi wartościami warto kierować się w życiu.
Jeśli chodzi o wybór filmu to ostatnio kieruję się kanałem Barakamon-Kun na YT który jeszcze mnie nie zawiódł jeśli chodzi o zastawienia w konkretnych kategoriach!
W kwestii wieku - student!
A zatem nie przedłużając, jeszcze raz witam wszystkich serdecznie !

Morgoth ;)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hej, tyle świetnych anime przed tobą (zazdro :p) co do krótkich serii to polecam Clannad, szczególnie after story. Baw się dobrze na forum

Ostatnia edycja:
M

Morgoth

Oooo na pewno pooglądam ;) Jest jakaś strona dedykowana pod to forum z różnego rodzaju aktualnościami? Muszę też jakiś fajny avatar sobie ogarnąć!

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
A ja cie przywitam tak:
Golden Time
White album 2
Lovely complex
Shigatsu wa Kimi no uso
Te cztery tytuły to według mnie perełki wśród wszystkich romansów krotkich. Baw się dobrze i witam cię cieplutko :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!
Co studiujesz?
Muzyki jakieś słuchasz?
Baw się grzecznie z innymi dziećmi i udzielaj się dużo na forum.

Ostatnia edycja:
M

Morgoth

Zetsu studiuję informatykę :) Jeśli chodzi o muzykę to różnie, ostatnio tylko polski rock czyli np. Happysad, Totentanz, Power of Trinity itp. Co do dzieci to mam wrażenie że średnia wieku jest powyżej 20 lat na tym forum co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło !
angellow - Clannad pooglądane, dzięki! Było spoko, często zabawne chociaż wolałbym żeby Tomoya chodził z Kyou - godne polecenia ;)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Pisze się “rock”.
#znakiznakiznakiznaki

Ostatnia edycja:
M

Mirakuru

Oooo witaj, z filmów to koniecznie Kimi no nawa, zakochasz sie! :)
Polecam założyć konto na myanimelist i trochę się rozeznać w tytułach (nie żebym ja bóg wie ile rzeczy oglądała ale zawsze się przydają rekomendacje pod samego siebie). Też lubię romanse, chociaż jak się przesadzi to po jakimś czasie się nudzą, bo fabuła się powtarza. Wtedy przerwa na jakieś s-f.:)

Jakie miasto? Uprawiasz jakiś sport?

Ściskam

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Hej hej hej !!!
Imię jakieś masz? ^.^
Baw się dobrzem…!!!

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, baw się dobrze, zapewne będziemy mieli okazję kiedyś porozmawiać na czacie czy też w tematach.

Ostatnia edycja:
Top Bottom