Ohayo :) !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Sadamoo

Witam wszystkich :)

Imię: Adam
Lat: 17
Ulubione anime:
Naruto, Bleach, Fairy Tail , Sword Art Online ,Death Note, Angel Beats !, Highschool D.x.D [tak!]

Ulubiony gatunek muzyczny: słucham prawie wszystkiego [dobrzewiem]

Zainteresowania : Anime , Sport , Rysunek , Opowiadania , różne gry.

Skąd dowiedziałem się o forum : fp na facebook’u [yea!]

Ostatnia edycja:
Witam bardzo serdecznie. Propsy za 3 pierwsze anime.Teraz mala przepytanka : 1. Ogladales Dragom Ball Z ? 2. Ulubiona postac z Bleach, Naruto i Fairy Tail ? 3. Jak u ciebie z silownia ? 4. W jakie gry najbardziej lubisz grac ? Jakies ulubione czy cos. 5. Technikum czy Liceum ?

Ostatnia edycja:
Heeej! <3 Witam cię serdecznie, widzę że interesujesz się rysowaniem. Masz może czym się pochwalić :eek:

Ostatnia edycja:
alt
TroLoL:
Siemango :)
Po 1: Lubisz masło?
Po 2: Rocznik 96 czy 97?
1 - Pewnie ,że lubię :)
2- 97 .
alt
Destroyer:
Witam bardzo serdecznie. Propsy za 3 pierwsze anime.Teraz mala przepytanka : 1. Ogladales Dragom Ball Z ? 2. Ulubiona postac z Bleach, Naruto i Fairy Tail ? 3. Jak u ciebie z silownia ? 4. W jakie gry najbardziej lubisz grac ? Jakies ulubione czy cos. 5. Technikum czy Liceum ?
1 - kiedyś (dawwwno) oglądałem DragonBalla :p
2 - Ulub postacie :
Bleach - Ichigo, Yoruichi , Urahara , Hitsugaya ,Zaraki :)
Fairy Tail - Natsu, Gajeel, Erza, Laxus,
Naruto - Naruto, Sasuke , Kakashi , Kurama , Itachi , Minato
3 - Planuje zacząć ćwiczyć [***yea!]
4 - Ostatnio gram w : CombatArmsEU , LoL, Fifa , Heroes V , Naruto na Xbox’ie :)[kocham]
5 - Liceum , profil Pol-Biol [wat?]

@“COCOart” - Nie wiem ,czy jest czym się chwalić… :p

Ostatnia edycja:
Prawie dobrze :D Chociaz co do postsci to nie lubie Sasuke , Minato jeszczs nie mialem xD a Itachi mnie denereuje (tak jak sasuke). Na silke polecam poleciec (ćpaj sport nalogowo plecy sie same nie zrobia )

Ostatnia edycja:
Siema Adam, gdzie chodzisz do LO?
alt
Destroyer:
ahahaha xD jak zwykle xD SIŁKA? DBZ? TECHNIKUM?

Ostatnia edycja:
alt
Roirraw:
alt
Destroyer:
A co w tym złego ? Podstawowe pytania xD

Ostatnia edycja:
alt
Destroyer:
alt
Roirraw:
alt
Destroyer:
A co w tym złego ? Podstawowe pytania xD
Dobry zestaw pytań, ciekawe połączenie :D

Ostatnia edycja:
Jakis ruch czy sport ( w moim przypadku ubustwiam silke) to podstawa, DB Z to anime mojego dziecinstwa i jak dla mnie podstawa w temacie, a co do technikum to uwazam ze jest lepsze niz liceum pod kazdym wzgledem. Co do ulubionych postaci kazdy ma takie.

Ostatnia edycja:
alt
Destroyer:
Jakis ruch czy sport ( w moim przypadku ubustwiam silke) to podstawa, DB Z to anime mojego dziecinstwa i jak dla mnie podstawa w temacie, a co do technikum to uwazam ze jest lepsze niz liceum pod kazdym wzgledem. Co do ulubionych postaci kazdy ma takie.
Konkretne pytania jak najbardziej na miejscu, a ja czekam na odpowiedź na swoje pytanie. [***yea!]

Ostatnia edycja:
@“Roirraw” LO w Chojnicach , kierunek Pol-Biol [wat?]

Ostatnia edycja:
… (trzy[głos w tle]) I witam cię bardzo serdecznie na naszym pięknym malowniczym forum!
Pharios Shaphire. Tak na mnie mawiają i zapytanie składam.
Czy waszmość rozpoznaje uniwersum Shin Megami Tensei ?

Ostatnia edycja:
@“melonzombie” - taaa , Filomatów, Ty też :p? Nie, mieszkam w Chojnicach .[***yea!]
@“PhariosShaphire” - nie, nie kojarze :) A co to takiego ?

Ostatnia edycja:
Hmm…
J-RPG z bardzo rozwiniętą fabułą, która nawiązuje do walki z demonami, znanymi z różnych mitologii ;)

Ostatnia edycja:
@“melonzombie” Nie będę się o to z Tobą wykłucać, każdy ma swoje zdanie ! [yea!]

Ostatnia edycja:
Siemka :D przyjacielu haha :D moje pytania:
-Grasz w attack on titan game albo star comflict ???
-Szkicujesz postacie anime???
-Ulubiona walka w FairyTail :D ???

Ostatnia edycja:
@“dawid15121997” -
Siemaneczko :) Nie gram w w/w gry :p. Co do szkicowania to tak, rysuję trochę [dobrzewiem]. Ostatnio próbuje nawet tworzyć własne postacie, chociaż mówiąc szczerze nie wiem czy wyglądają one jak postacie z anime [hahaha] . Może wrzucę coś niedługo i poproszę forumowiczów o rady. [hej].
Ulubiona walka z Fairy Taila ? Emocjonujących walk w FT było bardzo dużo, lecz mimo wszystko starcie Natsu & Gajeel vs Bliźniacze Smoki nie ma sobie równych ! [***yea!]

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom