Ohayo.

• Autor wątku Miyu_Chii_nya_3
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Miyu_Chii_nya_3

Mam na imię Miyu, mam 13 lat, moje ulubione anime to: Diabolik Lovers, Kuroshitsuji i Soul Eater, moja ulubiona muzyka to różnego rodzaju soundtracki, np. z " Opowieści z Narnii" czy " piraci z Karaibów" oraz muzyka klasyczna, ewentualnie, jak mi coś najdzie to takie kawaii muzyczki z gierek, i Vocaloidy xD, moje ulubione vocaloidy to Rin i Len Kagamine. Bardzo lubię rysować, już wprawiam się w rysowaniu mangą, teatr, pisarstwo, oraz właśnie muzyka xD, moi koledzy, nauczyciele rodzina i ogólnie wszyscy z mojego otoczenia uważają, że mam bardzo ładny głos xD, tyle że moja samoocena jest raczej bardzo niska, i ja tak nie uważam. No i…co by tu jeszcze… no cóż, moją zaletą, jest to że umiem się szybko i bardzo dobrze zakolegować xD, więc mam nadzieję ze znajde tu jakiś przyjaciół ;) , no cóż, to tyle.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam na forum! Jam jest Yankesss i zapraszam na forumowy chat!

Ostatnia edycja:
K

Kamiko_Mika

Ohayo Madzia. :3 Witaj na forum.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Miyu :3 Witam Cię ciepluteńko na naszym super fajnym forum C: Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Albowiem tyś jest teraz najmłodsza. Na wieki wieków Amen. Pharios się zwę. Witam i przyjacielskiego przytulasa składam. Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Witam na forum! Widzę że to już 2 dziewczyna w ciągu 24h :3. Zapraszam na chat i tsa!

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Hejka!

Widzę że lubisz klimaty wampirów ;) ???

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam serdecznie. Właśnie przeskoczyło na Ciebie miano najmłodszej na forum :D Jestem o rok starszy ale przez długi czas to ja byłem najmłodszy.
Mam nadzieje że szybko się z nami zaprzyjaźnisz i milo spędzisz czas. Serdecznie zapraszam na forum i tsa.

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Hej!~ Mów mi COCO.
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej >.<

Pochwal się rysunkami ^^

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Cześć, dam Ci od razu repa za przywitanie sie, bo ostatnio ludzie o tym zapominają :D

Ostatnia edycja:
S

system

Kimkolwiek jesteś, witaj dziwolągu ;]

Mogę Ci podrzucić podkłady muzyczne w dobrej jakości do śpiewania, mam tego ze 3 giga

C

COCOart

New member
“dziwoląg”… umarłam xD

Ostatnia edycja:
H

Haruki

Hejka! Nie przejmuj się mianem najmłodszej, przez pewien okres czasu to ja go miałem XD Witamy na forum, wbijaj na czat i zaaklimatyzuj się.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Siemanko ^^ mango wita
Witam na naszym forum i mam nadzieję, że się zasymilujesz tu z nami :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom