Ohayo !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Cazuk

Jestem tu nowy, wiec chcialbym kogos poznac zeby napis na moim profilu " Cazuk jest forever alone." zninkal
Anime ogladam od pazdziernika 2014 roku, w tym czasie obejrzalem ponad 130 serii anime w tym kilka tasiemcow typu ( Naruto , hunterxhunter , bleach, one piece )
Nie mam ulubionej serii, wiec moge wymienic te ktore najbardziej mi sie podobaly ^^ : Angel Beats ! Mirai Nikki , Guilty Crown i akame ga kill.
Uwielbiam Gore , wampiry i romanse. Najlepiej wszystko na raz ! <3
Jestem dosyc cynicznym nastolatkiem ale staram sie byc mily, nie zawsze mi to wychodzi ale tez nie zawsze jest to mozliwe.
To w sumie tyle o mnie , nie wiem czy moglbym cos jeszcze napisac.O ! Moje hobby to gotowanie ! :D

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Ohayo Cazuk :3
Miło ,że zarejestrowałeś się tutaj ^^ Akema ka kill świetna seria miło ją wspominam :D Ile masz lat? :D i jaka jest twoja ulubiona postać :D?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko witaj wśród nas.

Jesteśmy dziwni, a ja najbardziej xD

Więc zapraszam cię do rozmów :) grasz w jakieś MMO

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witam Cię w naszej forumowej rodzince ^^, zapraszam na czat i TS :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hehehe Mistrzu, są dziwniejsi XDD
Hejcia, Cazuś! Mam nadzieję, że będziemy się razem dobrze bawić! ^^
A cio lubis gotować? Ja uwielbiam eksperymentować z mięsami, sałatkami i innymi takimi ale ryb nienawidzę a ciasta to nie moja działka T^T
Będziesz grać z nami w pbfa i w mafię You?

Ostatnia edycja:
C

Cazuk

Mistrz Rozpierduchy:
Siemanko witaj wśród nas.

Jesteśmy dziwni, a ja najbardziej xD

Więc zapraszam cię do rozmów :) grasz w jakieś MMO
Gram w counter strike global offensive i w lola, mam konta jeszcze w world of tanks i darkorbit. Czesto gram w traviana. To dobrze ze jestescie dziwni ^^ Dziwne osoby sa ciekawe i sie nie nudza :)

Ostatnia edycja:
C

Cazuk

alt
Eyirie:
Hehehe Mistrzu, są dziwniejsi XDD
Hejcia, Cazuś! Mam nadzieję, że będziemy się razem dobrze bawić! ^^
A cio lubis gotować? Ja uwielbiam eksperymentować z mięsami, sałatkami i innymi takimi ale ryb nienawidzę a ciasta to nie moja działka T^T
Będziesz grać z nami w pbfa i w mafię You?
Uwielbiam kuchnie wloska, moim najlepszym daniem jest zdecydowanie lasagne.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli grasz w WOT, zapraszam do zaglądania do odpowiedniego pokoju na TS. Czasem się tam spotykamy i gramy w plutonach. A na tym forum jest kilka osób, które przepadają za tą grą :)

Ostatnia edycja:
C

Cazuk

alt
Arika:
Ohayo Cazuk :3
Miło ,że zarejestrowałeś się tutaj ^^ Akema ka kill świetna seria miło ją wspominam :D Ile masz lat? :D i jaka jest twoja ulubiona postać :D?
98, to Ty mi polecilas ta stronke ;) moja ulubiona postac z anime to Akame xD

Ostatnia edycja:
C

Cazuk

alt
byters:
Jeśli grasz w WOT, zapraszam do zaglądania do odpowiedniego pokoju na TS. Czasem się tam spotykamy i gramy w plutonach. A na tym forum jest kilka osób, które przepadają za tą grą :)
Gram, ale teraz jestem na wakacjach w Holandii a tutaj komputer mi na to nie pozwoli :/

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!

Co cię do nas sprowadza?

Ostatnia edycja:
L

Louise

Jestem Louise, miło mi Cię poznać! ^^

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
haha , Luuubisz Eyirie ? xD (nie mogłam wybacz Eiu xD)

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Czesc…

Co do lubienia… lizaki lubisz?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A lubisz falling skies i wowa i milkę oreo?

Ostatnia edycja:
Top Bottom