S
Samehade
Witam wszystkich forumowiczów, z tej strony 17 letni fan anime od… 4 lat? Może więcej. Długo szukałem takiego forum aby poznać ludzi z którymi będę mógł porozmawiać o wszystkim i o niczym. Moje hobby (oprócz anime oczywiście) to zwierzęta . Od dziecka kochałem wszelkie zwierzęta, no może oprócz pająków [arachnofobia].Przyszłość wiążę ze zwierzętami a mianowicie zoologia [Ichtiologia, herpetologia, ochrona środowiska?], horrory [tak naprawdę to się ich boję haha ale jakoś od dziecka też coś miałem z tymi horrorami] Podróże, mitologia, gry rpg. Moim ulubionym anime jest Fairy Tail [Zapraszam serdecznie fanów Juvii!] od którego nie mogę się odczepić ze względów że występuje magia a także więzy między bohaterami. Drugie ulubione choć jeszcze nie zakończone anime to Hai to gensou no grimgar. Relacje, osobowości i ta kreska. Nic dodać nic ująć. Jest jeszcze parę takich anime które przykuły moją uwagę między innymi Another, Shigatsu wa kimi no uso. Mój ulubiony gatunek muzyczny to przede wszystkim muzyka klubowa i praktycznie wszystko do czego można potańczyć
. Nie pogardzę też melancholijnymi soundtrackami z anime na gorszy humor
. Forum znalazłem przypadkowo. Przepraszam że to wszystko jest takie zagmatwane ale nie umiem pisać takich rzeczy haha
Mam nadzieje że miło spędzę czas tutaj.
Ostatnia edycja: