Ohayo!~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Samehade

Witam wszystkich forumowiczów, z tej strony 17 letni fan anime od… 4 lat? Może więcej. Długo szukałem takiego forum aby poznać ludzi z którymi będę mógł porozmawiać o wszystkim i o niczym. Moje hobby (oprócz anime oczywiście) to zwierzęta . Od dziecka kochałem wszelkie zwierzęta, no może oprócz pająków [arachnofobia].Przyszłość wiążę ze zwierzętami a mianowicie zoologia [Ichtiologia, herpetologia, ochrona środowiska?], horrory [tak naprawdę to się ich boję haha ale jakoś od dziecka też coś miałem z tymi horrorami] Podróże, mitologia, gry rpg. Moim ulubionym anime jest Fairy Tail [Zapraszam serdecznie fanów Juvii!] od którego nie mogę się odczepić ze względów że występuje magia a także więzy między bohaterami. Drugie ulubione choć jeszcze nie zakończone anime to Hai to gensou no grimgar. Relacje, osobowości i ta kreska. Nic dodać nic ująć. Jest jeszcze parę takich anime które przykuły moją uwagę między innymi Another, Shigatsu wa kimi no uso. Mój ulubiony gatunek muzyczny to przede wszystkim muzyka klubowa i praktycznie wszystko do czego można potańczyć :D. Nie pogardzę też melancholijnymi soundtrackami z anime na gorszy humor :D. Forum znalazłem przypadkowo. Przepraszam że to wszystko jest takie zagmatwane ale nie umiem pisać takich rzeczy haha :D Mam nadzieje że miło spędzę czas tutaj.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na naszym forum, mam nadzieję, że Ci się tu spodoba.

Jak masz na imię? A posiadasz może konto na MyAnimeList?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Czołem! Baw się z nami dobrze :)
Niebieski czy zielony?
Kichasz seriami?
Czy koń może założyć firmę?!

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Hejka,
Powiedz mi z czym lubisz jeść naleśniki z dżemem, serem czy może nutellą? (chyba że jesz z czymś innym ;d)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Miło Ci poznać! Fajnie, że zawitałeś do nas ;)
Lubisz keczup i frytki?

Ostatnia edycja:
S

Samehade

@Mroczna
Marcel, nie posiadam :D

@Tanovan
Nie umiem wybrać, jak już to ich połączenie :D, na szczęście nie :D, “Ale przecież jest pan koniem. A pani kobietą.”

@AnomuS
Z Nutellą tylko i wyłącznie! a jak coś jeszcze to syrop klonowy!

@Dest3r
Akurat nie lubię keczupu :D Sos czosnkowy mimo wszystko!

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Siemanko jestem Aju, miło poznać :D

Lubisz boczek?
Muzykę klasyczną? filmową? Soundtracki?

Wpadaj na czat! :>

Ostatnia edycja:
S

Samehade

@Ayame
Nie lubię boczku :D
Klasyczną owszem! Can can Offenbacha! Requiem Mozarta! Soundtracki z anime tak samo! :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hej, hej, witam serdecznie, mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawił. Spróbuj zacząć jeść smażony boczek w jajecznicy, taki musi smakować :)

Ostatnia edycja:
C

Crona

Hej hej, witaj na forum.
Interesujesz się filozofią? Jeśli tak, to jaki nurt uważasz za najciekawszy?

Ostatnia edycja:
M

Minrae

Witaj ! :)
Masz swój ulubiony horror czy jeden to za mało ?
Widziałam, że lubisz syrop klonowy. A ryżowy lubisz ?

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam na forum!
Czytasz książki? (jeśli tak to jakie?)
Co wolisz anime czy mangę?
PS: Ja dopiero co skończyłam Fairy Tail mimo iż to mój pierwszy tasiemiec wcale mi się nie nudził.
Jaki odcinek jest twoim zdaniem najlepszy? Moim jest 175:)

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Witaj w klubie “ku zagładzie pająków”. Mam nadzieje, że Ci się tu spodoba. Jakie było Twoje pierwsze anime?

Ostatnia edycja:
S

Samehade

@Crona Myślę że każdy po części interesuje się filozofią, a najciekawszy nurt… Co jest po śmierci chyba, jeden z popularniejszych nurtów chyba :D

@Minrae myślę że grave encounters mimo krytyki ze strony widzów :D + Ryżowego nie próbowałem :D Ale za to mleko ryżowe uwielbiam!

@Zara
Nie czytam, anime :D Ulubiony odcinek… nie mam ulubionego każdy jest na swój wzór ciekawy ale jak już miałbym wybrać to Walka Juvii z Keithem bądź z Meredy

@Jonovei
5 dni nie wchodziłem na to forum więc dziś muszę zacząć poznawać każdego :D Pająki… jak sobie o nich pomyślę to aż mi ciarki przechodzą + Moim pierwszym anime był Bleach :D

Ostatnia edycja:
S

Samehade

@Ayame żadnego pożytku z nich nie ma XDDDDDDDD Tzn jakiś tam jest ale… :D

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Samehade:
@Minrae myślę że grave encounters mimo krytyki ze strony widzów :D + Ryżowego nie próbowałem :D Ale za to mleko ryżowe uwielbiam!
Film widziałam i mogę powiedzieć, że druga cześć mi się nie podobała.
Jeśli lubisz słodkości to syrop ryżowy powinien ci zasmakować ;)
Podziwiam cię za mleko ryżowe… ja niby muszę je pić a jest paskudne moim zdaniem. Smakuje mi tylko jak wymieszam ze zwykłym mlekiem :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom