Ohayo :')

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Suzuha

Witam wszystkich!
Mam 17 lat, mangą i anime interesuję się od jakiegoś 1,5 roku. Na swoim koncie nie mam zbyt wielu tytułów, (bywam nieco wybredna przy wybieraniu, naprawdę ciężko mi czasem dogodzić :p) aczkolwiek staram się stopniowo poszerzać swoją skromną listę obejrzanych anime. Myślę, że do moich ulubionych pozycji mogę zaliczyć Death Note, Steins;Gate oraz Darker than black. Kolejność w jakiej zostały wymienione nie jest przypadkowa, Death Note było pierwszym anime jakie obejrzałam i do tej pory pozostało tym jedynym ulubionym. Urzekło mnie do tego stopnia, że obejrzałam je 3 razy, a potem musiałam jeszcze zakupić wszystkie tomy mangi. xD

Na to forum trafiłam dzięki wujkowi Google, a znalazłam się tu dlatego, że w moim otoczeniu raczej niewiele osób podziela moje zainteresowania. Na szczęście mam młodszą siostrę, która również wkręciła się w świat anime i mogę z nią czasami podyskutować, no ale łatwo się chyba domyślić, że komuś takiemu jak ja to nie wystarczy.

Poza anime uwielbiam jeszcze czytać książki, zdarza mi się oglądać filmy oraz czasem coś tam sobie bazgrzę (bo rysowaniem chyba tego nazwać nie można. X"D)

Na codzień jestem raczej cichym, nieufnym i zamkniętym w sobie stworzeniem, któremu ciężko porozumiewać się z obcymi ludźmi. Potrafię być jednak bardzo gadatliwa przy osobach które znam i wprost zamęczać je nieustannym trajkotaniem.

Na zakończenie powiem, że mam szczerą nadzieję poznać tutaj jakieś ciekawe osoby z którymi będzie można miło pogawędzić! :)

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Miałem dokładnie tak samo z Death Notem - pierwszy raz obejrzałem w liceum, chyba całość serii w jakieś 2 dni, potem jeszcze raz z angielskim lektorem, a na koniec z bratem po japońsku 3 raz. No i po tym wydarzeniu kupiłem sobie też wszystkie tomy mangi ;)

Witam serdecznie na forum! Mówisz, że lubisz czytać - jakieś ulubione pozycje, coś ciekawego ostatnio przeczytałaś, co byłoby godne polecenia?

Jeśli nie masz konta na stronie MyAnimeList to serdecznie polecam je założyć i udostępnić nam link, będziemy wtedy widzieć jakie serie obejrzałaś i zawsze będzie nam łatwiej coś Ci ciekawego polecić :)

Tutaj masz link do strony, jeśli jej nie znasz: http://myanimelist.net/profile/Chazzitup (to mój profil)

Życzę miłego pobytu i mam nadzieję, że zabawisz tutaj dłużej. Pozdrawiam!

PS: Wszystkie 3 tytuły które podałaś są w gronie moich ulubionych, no, może poza Darker Than Black, ale za to bardzo lubiłem Hei’a :) (więc to chyba znaczy, że masz dobry gust :D)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać :)
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany?
Czytałaś “Szklany Tron”?
Lubisz keczup?
Wbijaj na czateł, Peace! :3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Och, kochana znajdziesz tutaj od groma ciekawych ludzi.
Yo!
Ja mam też kilka pytań
Lubisz muzykę z anime?
Masz rodzeństwo?
Jak masz na imię?
Hodujesz jakieś zwierzątko?
Czytasz czasem kryminały lub fantastykę?
Jakie filmy lubisz oglądać?

Chyba “tylko” tyle chciałbym wiedzieć :)
Udzielaj się dużo i baw się dobrze

Ostatnia edycja:
S

Suzuha

Czytam głównie kryminały, thrillery i horrory. Uwielbiam Stephena Kinga. :)

Zdanie na temat legalizacji marihuany? Cóż, ja sama się do niej nie garnę, nigdy nie paliłam nawet zwykłego papierosa. Jak dla mnie to nie ma znaczenia, ta kwestia jest mi zupełnie obojętna.
Nie czytałam Szklanego Tronu, ale właśnie go obczaiłam na lubimyczytac i prezentuje się dość ciekawie. A więc może sięgnę po tę serię. :)
Keczap lubię! Aczkolwiek staram się go ograniczać, czasami można trochę zjeść w granicach dobrego smaku.

Muzyki z anime raczej nie słucham, ale czasami zdarzy się, że wpadnie mi w ucho jakiś ending lub opening. Na przykład lubię tę piosenkę:
Mam młodszą siostrę.
Mam na imię Natalia.
Aktualnie nie mam żadnych zwierzątek domowych, nie licząc dwóch piesków, które przebywają na dworze. W wakacje planuję przygarnąć kotka. : )
W kwestii filmów mój gust przedstawia się podobnie jak w kwestii literatury - horrory, thrillery. Czasami zdarza mi się jednak drobne odstępstwo w postaci komedii czy romansu.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Awww…
Jaka jest twoja ulubiona książka Stephena Kinga? Co przeczytałaś jako pierwsze z jego twórczości?
Co sądzisz o książce “Pan Mercedes”?
Masz same plusiki u mnie za te horrory i mojego ulubionego pisarza

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Troszkę spóźnione, ale dalej… Serdecznie witam Cię na forum, fajnie by było, gdybyś troszku więcej się poudzielała.
Masz plusika za Steins;Gate, też bardzo lubię tę serię.
W sumie takie pytanie: lubisz sernik?

Wpadaj na nasz czat! Nie zwracaj tam uwagi na Laxa, Desera i Kiklorsa, oni tak zawsze…

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hejka, czytasz moze light novelki? Lubisz uprawiac jakis sport? jak chcesz kogos poznac to zapraszam na chat :3 tam sie zawsze cos ciekawego dzieje :)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom