Ohayo!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
1

1112

Imię: Szymon
Nick: czytajcie Kinzoku31, jest w kanji bo kto zabroni
Ulubione anime: SAO,Log Horizon, Fullmetal Alchemist, Highschool DxD, Trinity Seven, Mirai Nikki…
Ulubiony gatunek muzyczny: Thrash Metal, ale lubię dużo różnych zaczynając od rocka spokojniejszego po jakąś elektroniczną muzykę w wersji nightcore.
Zainteresowania: Anime, Manga(papierowa), Programowanie(C++ pod Windows głównie ale też inne np Python), granie na gitarze, rysowanie, MMORPG i nie chce mi się więcej pisac na razie bo za dużo…

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Facebook ze strony gildii SAO z gry Lucent Heart

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawił. Ulubiony kolor? Posiadasz mala?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ulubiony zespół? I dlaczego to Slayer?
Książki czytujesz? Lektury szkolne się nie licząXD
Ulubiona postać z mangi?
Gdybyś był Shinigami to…?

Tak po za ty to YO! I baw się dobrze

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cześć jestem Aju miło poznać
MUZYK! Grasz na gitarze powiadasz. Powiedz coś więcej! :>
Lubisz boczek? Polecisz mi dobre soundtracki?

Dobrej zabawy

Ostatnia edycja:
1

1112

Ulubiony kolor: czarny albo niebieski
Mala aktualnie nie posiadam
Zespół ulubiony to nwm czy Slayer ale muszę się zgodzić, że bardzo go lubię, ponieważ gra ładną mocną muzykę ;)
Książki czytuję różne i przyznam, że lubię gatunek Light Novel xD
Ulubiona postać z mangi: nie wiem, chyba Sinon z SAO albo Xenovia z DxD
Gdybym był Shinigami to by mi się nudziło i cisnąłbym notes na ziemię…
O gitarze powiem, że nie gram genialnie bo gram z rok z hakiem ale choćby umiem dobrze barowe akordy ale mam problemy z czytaniem nut lub tabów duże xD. Boczek może być haha co za pytanie głębokie, soundtracki, że piosenki? nwm Disciple Slayera bo akurat słuchałem, może tsume tsume tsume od Maximum The Hormone jak lubisz japońskie xD

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam na forum. Na gitarze gram, acz basowej. Jednak nie w tym kierunku kieruję pytanie. Otóż, jak długo rysujesz? Pochwalisz się czymś?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię na forum i ja! Mam nadzieję, że zabawisz na dłużej.
Masz może konto na MyAnimeList? Chętnie bym popaczała na Twoje obejrzane bajki
No i poza tym… Lubisz sernik?

Wpadaj na czat! Nie zwracaj tylko uwagi na Laxa, Desera i Kiklorsa, oni tak zawsze…

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Hejka!
Miło poznać zwą mnie Vudzio ^^
Który gatunek anime jest według Ciebie najlepszy ?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko jestem Mistrz Rozpierduchy

Wolisz Lisbeth czy Sillice? :D

Ostatnia edycja:
A

Animka

Cześć, witam cię w tym jakże żywym i ciekawym forum! Mam pytanie. Wolałbyś być demonem czy Shinigami?

Ostatnia edycja:
1

1112

Rysuję sb od kiedy pamiętam ale, że umiem w miarę dobrze, to zauważyłem kilka miesięcy i od wtedy rysuję jakoś więcej…
Aktualnie nie mam My Anime List ale może założę bo się o to ludzie pytają często ostatnio xD
Lubię sernik, genialne pytanie xD
Gatunek najlepszy to chyba komedia, ale lubię dużo innych. Nie lubię chyba tylko tematyki yaoi, ktoś mi kiedyś dał mangę o takiej tematyce i powiem szczerze, że to jest dla mnie nieciekawe…
Śmieszniejsza wydaje się Silica ale gdybym był kolesiem w świecie SAO to wybrałbym Lisbeth.
Jeśli chodzi o Shinigami/Demon to zależy jacy bo w różnych anime są przedstawieni różnie… Ale np wzorując się na Death Note jako przykłady shinigami i High School DxD jako przykłady demonów, to wolałbym być demonem xD

LukiMaster pytał czy pochwalę się czymś no to tu jest taki mój rysunek pokolorowany przedstawiający połączenie Sinon z SAO i Xenovii z High School DxD.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Powiększ oczy tak z 5 razy i bd najs XDD a tak poza tym to siema :d baw się dobrze na forum i zapraszam na chat.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cze

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Do kiedyś.

Ostatnia edycja:
1

1112

Trafiłem przez fb z grupy gildii SAO z MMORPG Lucent Heart.
Widziałem te 3 ale z Fairy Tail nie obejrzałem jeszcze wszystkich odcinków ale właśnie oglądam i naszczęście to jest długie xD
Sądzę iż są świetne.
Czytuję mangi, LN też.
Ulubiony tytuł to SAO z LN a z mangi High School DxD haha
Nightcore nwm może znightcorowany opening do log horizon albo angel of death slayera nwm tego ostatnio słuchałem w nightcore.
Kawa cukru albo wgl albo mało albo dużo
lubię jesień bo kończą się upały i czeka się na zimę, żeby znowu pobrudzić wszystko zaśnieżonymi glanami
potrawa ulubiona zapiekanki z salami ze szkoły wycofane dzięki ustawie żywieniowej podobno mają wrócić
myślę, że umiem stożek jednak koła wychodzą mi miernie bez cyrkla a cyrkle szybko psuje
potrafie gotowac rosół choć nie lubię, lubię tylko robić ciasta
nie mam nic do poligamii, nie hejtuję jej ale też nie popieram… wgl to nie mam wciąż żadnej żony więc trochę nie jestem odpowiednią osobą do wypowiadania się na ten temat hah

Ostatnia edycja:
1

1112

Edit mam mal z nickiem Kinzoku31 (w romaji)

Ostatnia edycja:
Top Bottom