Ohayou, czyli jaram się anime ja Yuno Yukki'm :3

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Ski_Animes

Cześć! Mam na imię Ola, i mam 13 lat (Tak, wiem, że jestem bardzo młoda, ale proszę nie patrzeć na mój wiek i nie nazywać mnie “gówniarą” jak to na niektórych forach. -,-).
Moje ulubionymi anime są: DRRR, Tokyo Ghoul, Death Note, Shingeki no Kyojin, Soul Eater, One Punch Man, Highschool DxD, No Game No Life i jeszcze pare innych, których tytuły mi wypadły z głowy. ^^"
Lubie słuchać Nightcore’ów, głównie rock’owych.
Moimi zaineresowaniami są gry, anime i śpiewanie, a raczej skrzeczenie. :)
Bayo! ^-^

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
hej, czytasz może novelki ? Jak nie to radze spojrzeć na dział na naszym forum im przeznaczonym ^^.

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Cześć, Olu.
Gówniarstwo i gimbusiarstwo to bardziej stan umysłu niż data urodzenia. Znam wiele osób, które mimo pełnoletności zachowują się jak gimbusy i odwrotnie. Więc na miano gówniary możesz sobie ewentualnie zasłużyć zachowaniem, ale mam nadzieję, że tak nie będzie.
W każdym razie życzę miłego pobytu na forum.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawić. Jakie anime które najbardziej cię zawiodło? Wbijaj na czat ^^

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać :)
Lubisz frytki? jaki jest Twój ulubiony keczup?
Wpadaj na czateł ;3 Peace!

Ostatnia edycja:
U

ulczi

Donator
witam witam i o zdrowie pytam!

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witaj zwą mnie Vudzio ^^
Co myślisz o apokalipsie zombie ? :D

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam! Cóż ja również starością nie grzeszę.
Oglądałaś Hellsinga Ultimate?
Jaki jest twój ulubiony nightcore?
Czytasz książki? Jeśli tak to jakie?

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Witaj, jak polubiłaś tokyo ghoula, to polecam przeczytać mangę, gdyż jest nadal kontynuowana i trzyma znacznie wyższy poziom :D

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Witaj na forum,Olu. Myślę ,że nikt tak Cię nie będzie nazywał. Myślę,że na takie zachowanie sobie trzeba zasłużyć:)
Kogo lubisz z Death Note?
I co myślisz o Excaliburze z Soul Eater?

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Witaj Olu ^^ Ja też uwielbiam Tokyo Ghoula i Shingeki no Kyjojin. Jeśli będziesz miała jakieś pytania, to śmiało. Jak trafiłaś na forum? Kiedy i jak zaczęła się twoja przygoda z animacjami? Czy czytasz jakieś książki? Która postać z anime jest twoją ulubioną?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Czesc Ola, z pewnoscia tutaj nikt Cie nie bedzie od gowniar wyzywal. Ludzie tutaj sa na poziomie. Jesli ktos bedzie dla Ciebie przykry, mozesz pisac na pw lub uzywac systemu zgloszen.

Zycze milej zabawy na forum :)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom