One Piece

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Nikorin

Nikorin

New member
Za późno wam to piszę, bo wczoraj nie zdążyłam, ale do tomiku 29 w pre-orderze były dodawane karty kolekcjonerskie, o:

i do następnych tomów też będą. Po 2 karty na tom ^.^ Chyba w tomie 30 będzie Zoro, a w 31 Nami, albo na odwrót XD
ja zdążyłam i nie mogę się doczekać <3

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Czy tylko mi się wydaje, że ten Arc ciągnie się już zbyt długo ? Zazwyczaj takie przeciągnie znaczy, że autor chce nagle wyskoczyć z bardzo ciekawą akcja.
Co myślicie o naszym Kyrosie przecinającym Diamante na pół :D ? Ja osobiście spodziewałem się ciekawszego zakończenia walki, np. Robin używająca swoich mocy przeciwko niemu i przytrzymanie go w trakcie natarcia Kyrosa… Niestety Robin nie ma już dobrych scen ;< (Robin-chan !!! )
No i jestem ciekawy co dzieje się z grupą Sanjiego, bo w końcu “Big Mom” wbija na dużą scenę.

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
ZOOOOOOOOOOOOOORO ! Jaka akcja, co za pokaz siły. Haki w końcu pokazane w wykonaniu naszego zielonowłosego szermierza. Chapter 10/10 !
Zostało już tylko dwóch przeciwników, już niedługo ostateczne starcie ! Ah… cóż nie spodziewałem się takiego końca walki Zoro vs Pica, ale było epicko !
Mina i reakcja Usoppa rozwaliła mi mózg :D a King Punch rozwalający resztę giganta ma swoje plusy.

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
No i to ja rozumiem, spryt Lawa nie zna granic! Luffy wkurwiony na maxa czyżby pokazał swoje 100% siły w następnym rozdziale?
Wszyscy jak zwykle stoją i czekają, aż hero Słomiany skończy to co im się nie uda, tj pokona Dofla. Ta akcja z Trebolem - beka.
Owoc Dofly jest przesadzony prawie tak samo jak Lawa, serio sam się w sobie zszywa bez znajomości anatomi? WTF!
10/10

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Czy ja wiem, czy taki przesadzony? Przynajmniej dzięki tej regeneracji Doffy’ego po ataku Lawa to Luffy będzie miał szansę odbyć z nim ostateczną walkę. Zawiodłabym się, gdyby to Law go rozwalił.
PS. komu ciarki podczas tej sceny nie przeszły, niech pierwszy rzuci kamieniem:
http://manga-joy.com/wp-content/manga/5404/787/18.png
:’)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No to ja też rzucam XD
Zdaje mi się czy niedługo koniec tego arka już będzie?
Marines przypłyną pewnie jak się już wszystko skończy i będą ścigać słomianych XD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
o kurczę teraz będzie gear four XD Pewnie luffy będzie cały czarny jak jego ataki z haki.

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Według mnie jego g4 będzie wyglądać tak: Z ciała wydobywa się para, ma czarnoczerwony kolor skóry, pieści są powiększone do pewnego stopnia jak i nogi, szybkość wzrasta ale nie tak jak w g2 siła wzrasta w ten sam sposób co w g3. Jego ataki to każdy “red hawk” czyli płomienie na pięściach i nogach. Imo może to też być coś całkiem nieprzewidywalnego typu Bull up mięśni w zamian za np zużywanie staminy 100x szybciej.

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
No kurde przewidziałem co będzie w 90% pomijając zwiększoną masę ; / i elastyczność

Ostatnia edycja:
Top Bottom