C
COCOart
New member

Antoine de Saint - Exupery “Zastanawiam się - rzekł - Czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją.”
Zazwyczaj się nie dzielę swoimi pomysłami,
ale zrobię wyjątek ponieważ mam dylemat,
czy jest to dobry pomysł czy też nie.
Drodzy forumowicze, planuję ‘ofilmować’ swój pierwszy One-shot i proszę was,
abyście ocenili czy mój pomysł jest dobry.
Główna bohaterka (znajdująca się na powyższym rysunku) o imieniu Arelia posiadała
młodszą siostrę (imię nieistotne) o granatowych włosach - w bardzo młodym wieku zmarła (powodu jeszcze nie wymyśliłam). Dziewczynki były bliźniaczkami jednakże różniło je to, że jedna miała białe, a druga jak wcześniej napisałam granatowe włosy. Po odejściu siostry Arelia nie mogła pogodzić się z tym faktem przez co wmówiła sobie, że tak naprawdę nie istniała żadna siostra - tylko posiadała dwie osobowości i w tym momencie dziewczyna farbuje jedną cześć włosów na granatową, aby wyznaczyć to, że pogodziła się ze swoimi obiema ‘ja’ (tak naprawdę się oszukując).
I tutaj mam problem, nie wiem co dalej. Moja wena twórcza popadła w rutynę, może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na sens tego wszystkiego. Proponuję zagłębić się w cytat jaki wkleiłam, który jest ‘motywem przewodnim’ tego co tworzę. Zastanawiałam się nad tym czy może dziewczyna ma dążyć do odnalezienia prawdziwego przyjaciela, ale nie wiem czy to nie jest oklepane.
Wszelkie pomysły są mile widziane ^^
COCOart.
Ostatnia edycja: