Opowiadania Kitsune-blog (yaoi)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kitsune

Cześć! ^^ Eyirie była ciekawa mojej twórczości :D Z tego powodu podlinkowuję mojego bloga ^^:
http://yaoimiejsce.blogspot.com/
Opowiadanie jak sama nazwa bloga głosi to yaoi więc jeśli ktoś nie gustuje w takich rzeczach lepiej by nie czytał. >//<
Miłej lektury! ^^

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Czemu YAOI? D: Yuristek jakoś mało :v

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
PhariosShaphire:
+1

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

alt
PhariosShaphire:
Eto, eto >//< Jakoś nie przepadam za yuri no a raczej nie umiała bym dobrego napisać. T^T

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Fiuuuuuu :-D to takie… takie słodziaśne!

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Znaczy… Mógłbym poczytać o męskiej miłości + homo… Jednakże to trochę dziwne że kobiecie lepiej pisze się o facetach niż osobniczkach tej samej płci o_O

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
myśle, że o tym lepiej by się pisało facetowi XD bo yuri jest bardziej dla facetów, więc to facet powinien wymyślać sobie to tak, żeby jarało jego prawda? tak jak yaoi ma jarać kobitki, więc pisze się je w odrealniony sposób, tak żeby pociągało nas XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nas bardziej pociąga yaoi niż yuri więc to łatwiej wymyślić XD dokładnie jak Niko zauważyła

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Wielki plus za to, że nie wygląda to jak opowiadania co niektórych podjaranych gimbusek, które piszą tak, że czytać się nie da.
Po pierwszym rozdziale, który przeczytałem, mogę stwierdzić, że naprawdę fajnie piszesz ^.^

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

alt
Lilka:
Wielki plus za to, że nie wygląda to jak opowiadania co niektórych podjaranych gimbusek, które piszą tak, że czytać się nie da.
Po pierwszym rozdziale, który przeczytałem, mogę stwierdzić, że naprawdę fajnie piszesz ^.^
Bardzo dziękuję >//< Na prawdę to dużo dla mnie znaczy takie wparcie ^^

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
No tak kobietą łatwiej napisać erotyk o dwóch facetach…

Nie chce czytać o tym jak facet facetowi dziurę zatyka :panda10:

Bo to takie yyyy… nie dla mnie, więc nie skuszę się na tą lekturę.

Dla czego w normalnych hetero opowieściach faceci boją się cycków jak ogień wody?!?

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Widzę, że ktoś tutaj postanowił powlewać swoje żale xD
A to chyba oczywiste, że dziewczyny bardziej wolą yaoi - mogą sobie popatrzeć na przystojnych facetów :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja nie wiem dlaczego, Mistrzu! XD Nie znam takich co by się bali T^T

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Eee… cio to? xD

Gdyby nie to ze tego jakos nie trawie, to moglbym jednak powiedziec same dobre slowa.

Ostatnia edycja:
Top Bottom